Staat jouw branche er hieronder niet bij? We vertalen meer dan 20 documenten per dag voor diverse branches dus de kans is groot dat we (vergelijkbare) ervaring hebben. Op onze referentiepagina staat een overzicht van de klanten waar wij eerder voor vertaalden. Als je voorbeeld vertalingen wilt inzien of een overzicht van referenties uit een specifieke branche kan je contact met ons opnemen. Dit kan via info@vertaalbureau-perfect.be of bel +31(0)20 – 205 0256.

Branche Meer Informatie
Agrarisch
Agrarisch Agrarisch >
Automotive vertalingen
Automotive vertalingen Ontwikkelingen op het gebied van techniek, data en automatisering veranderen de automotive sector in een snel tempo. Dit vraagt ​​om communicatie in vele talen. Automotive vertalingen >
Chemie & farmacie
Chemie & farmacie Chemie & farmacie >
Financieel
Financieel Financieel >
ICT en Internet
ICT en Internet ICT en Internet >
Overheidsvertalingen
Overheidsvertalingen Onder de sector overheid vallen diverse branches zoals onderwijs- en onderzoeksinstellingen, rijksdiensten, gemeenten, provincies, waterschappen, universiteiten en sociale werkvoorzieningen. Overheidsvertalingen >
Reclame & Marketing
Reclame & Marketing Reclame & Marketing >
Technisch
Technisch Technisch >
Textiel & mode
Textiel & mode Textiel & mode >
Toeristische vertalingen
Toeristische vertalingen De toeristische sector wordt steeds internationaler. Vertalingen voor touroperators, hotels, reisbureaus of boekingsdiensten worden steeds belangrijker. Toeristische vertalingen >
Transport & logistiek
Transport & logistiek Transport & logistiek >
Vertalingen voor de detailhandel
Vertalingen voor de detailhandel Detailhandel of kleinhandel is het leveren van fysieke goederen voor persoonlijk gebruik aan de consument. De detailhandel is de laatste schakel van de bedrijfskolom die loopt van fabrikant tot consument. Vertalingen voor de detailhandel >
Vertalingen voor de energiesector
Vertalingen voor de energiesector De energie-sector is aan het veranderen. Hernieuwbare energiebronnen vervangen oude bronnen. Groeiende internationale samenwerking vereist duidelijke communicatie. Vertalingen voor de energiesector >
Voedingsmiddelenindustrie vertalingen
Voedingsmiddelenindustrie vertalingen De voedingsmiddelenindustrie bestaat uit bedrijven die op industriële schaal grondstoffen, zoals landbouwproducten, verwerken tot voedingsmiddelen. Voedingsmiddelenindustrie vertalingen >

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >