Staat jouw branche er hieronder niet bij? We vertalen meer dan 20 documenten per dag voor diverse branches dus de kans is groot dat we (vergelijkbare) ervaring hebben. Op onze referentiepagina staat een overzicht van de klanten waar wij eerder voor vertaalden. Als je voorbeeld vertalingen wilt inzien of een overzicht van referenties uit een specifieke branche kan je contact met ons opnemen. Dit kan via info@vertaalbureau-perfect.be of bel +31 (0)53 - 85 29 052.

Agrarische vertalingen

Naar branchepagina

Agrarisch bedrijven zijn voornamelijk gericht op tuin- en akkerbouw. Tevens behoort de veesector tot deze branche. Wij hebben vertalers met veel ervaring in deze branche.

Automotive vertalingen

Naar branchepagina

Ontwikkelingen op het gebied van techniek, data en automatisering veranderen de automotive sector in een snel tempo. Dit vraagt ​​om communicatie in vele talen.

Chemie & Farmacie vertalingen

Naar branchepagina

De chemische industrie is na de voedings- en genotmiddelenindustrie de grootste bedrijfstak in Nederland. Samen met de farmacie is dit een branche waar de vertaalvraag groot is.

Financiële vertalingen

Naar branchepagina

Tot de financiële branche behoren veel bedrijven uit financiële dienstverlening, zoals banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en intermediairs.

Gezondheidszorg vertalingen

Naar branchepagina

Geen werkveld is zo dynamisch en veelzijdig als de gezondheidszorg. Enerzijds een menselijk werkveld met patiënten, cliënten en zorgprofessionals en tegelijkertijd een zakelijke bedrijfstak waarbij het gaat om financieringen, technische documenten en onderzoek.

Horeca vertalingen

Naar branchepagina

In de horeca branche draait het om eten en drinken, de locatie, fijne gasten en het hebben van een fijne tijd. Alles wat je in uitstraalt in je horecagelegenheid, moet terugkomen in elke vorm van communicatie

ICT en internet vertalingen

Naar branchepagina

De ICT- en internetbranche is een dynamische branche die steeds belangrijker is geworden voor onze economie en bestaat o.a. uit softwareontwikkelaars, I(C)T-adviesbureaus en webhosting bedrijven.

Onderwijs vertalingen

Naar branchepagina

In toenemende mate wordt het onderwijs internationaler. Studenten voltooien een gedeelte van hun studie elders, de samenwerking tussen internationale opleidingsinstituten neemt toe en ook docenten, wetenschappers en ondersteunend personeel delen hun kennis over landsgrenzen.

Overheidsvertalingen

Naar branchepagina

Onder de sector overheid vallen diverse branches zoals onderwijs- en onderzoeksinstellingen, rijksdiensten, gemeenten, provincies, waterschappen, universiteiten en sociale werkvoorzieningen.

Reclame- en marketing vertalingen

Naar branchepagina

De reclame- en marketingbranche veranderde de laatste twintig jaar sterk, vooral door de enorme toename aan communicatiemiddelen. Dit heeft ook gezorgd voor toenemend aantal vertalingen.

Technische vertalingen

Naar branchepagina

De technische en industriële branche is één van de grotere branches van Nederland. Steeds meer technische/industriële bedrijven hebben vertalingen nodig tegenwoordig.

Textiel & mode vertalingen

Naar branchepagina

Wij vertalen regelmatig teksten voor deze branche. Je moet dan denken aan het vertalen van bijvoorbeeld teksten voor kleding webshops, productomschrijvingen en promotiemateriaal.

Toeristische vertalingen

Naar branchepagina

De toeristische sector wordt steeds internationaler. Vertalingen voor touroperators, hotels, reisbureaus of boekingsdiensten worden steeds belangrijker.

Transport & logistiek vertalingen

Naar branchepagina

De branche transport en logistiek bestaat uit goederenwegvervoer, binnenvaart, zeevaart en vervoer per spoor en door de lucht. Het aantal vertalingen in deze branche is sterk gegroeid de afgelopen jaren.

Vertalingen voor de detailhandel

Naar branchepagina

Detailhandel of kleinhandel is het leveren van fysieke goederen voor persoonlijk gebruik aan de consument. De detailhandel is de laatste schakel van de bedrijfskolom die loopt van fabrikant tot consument.

Vertalingen voor de energiesector

Naar branchepagina

De energie-sector is aan het veranderen. Hernieuwbare energiebronnen vervangen oude bronnen. Groeiende internationale samenwerking vereist duidelijke communicatie.

Voedingsmiddelenindustrie vertalingen

Naar branchepagina

De voedingsmiddelenindustrie bestaat uit bedrijven die op industriële schaal grondstoffen, zoals landbouwproducten, verwerken tot voedingsmiddelen. De voedingsmiddelenindustrie wordt ook wel beschouwd als de grootste industrie van Nederland.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.