Duits vertaalbureau met ervaring

Als Duits vertaalbureau zijn wij gespecialiseerd in Duitse vertalingen. Vertaalbureau Perfect heeft eigen Duitse vertalers in dienst met veel ervaring. Wij zijn zelf ook actief op de Duitse markt met onze GMBH Übersetzungsbüro-Perfekt. Hierdoor hebben wij ruime kennis in huis van de Duitse taal en cultuur. Voor veel klanten voeren wij bijvoorbeeld een medische vertaling uit van het Duits naar een willekeurige taal.

ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd Duits vertaalbureau

Door samen te werken met ervaren en hoogopgeleide vertalers, die het Duits als moedertaal hebben (native speakers), kunnen wij Duitse vertalingen van hoge kwaliteit bieden. Ook wordt elke vertaling nauwkeurig gecontroleerd door een ervaren in-house revisor.

Wij zijn een ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd Duits vertaalbureau. Deze normen verplichten ons om elke tekst te reviseren en een hoge klanttevredenheid te bereiken. Door onze hoge klanttevredenheid beschikken wij over verschillende referenties die een groot marktaandeel in Duitsland hebben, zoals Zalando, Imtech en DB. Een webshop vertalen naar het Duits is hier een uitstekend voorbeeld van. Wil je er zeker van zijn dat je tekst niet alleen wordt vertaald naar het Duits, maar dat de tekst ook optimaal wordt afgestemd op je Duitse doelgroep? Laat je tekst dan vertalen door ons Duitse vertaalbureau.

Een aansprekende Duitse vertaling heeft veel bereik

Alleen een tekst laten vertalen is vaak niet voldoende om een Duitser aan te spreken. Uit onze ervaring blijkt dat bij het vertalen naar het Duits rekening moet worden gehouden met Duitse kwaliteitseisen en de culturele verschillen. Omdat je organisatie waarschijnlijk minder bekend is in Duitsland zijn correcte en aansprekende teksten des te belangrijker om je naamsbekendheid positief te beïnvloeden. Met ongeveer 120 miljoen moedertaalsprekers is dit een grote kans. Duitsland heeft een groot potentieel, mits je boodschap op een voor een Duitser correcte manier wordt gebracht. Onze projectmanagers en in-house vertalers denken graag met je mee om dit potentieel aan te boren.

duitse vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Een goede Duitse vertaling is een kwestie van kennis en gevoel."
Corinna Pöttinger - Vertaalster Duits

Duits vertalen als vertaalbureau Duits

Dat voor ons als vertaalbureau Duits onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 5.000 bestanden, van allerlei soorten en maten, van en naar het Duits. Onze vertalers Duits kunnen voor jou van en naar het Duits vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Duitse vertalingen. Wist je dat wij bij onze oprichting in 2007 enkel een vertaalbureau Duits waren en dat onze naam Duits Perfect was? Toen de vraag naar overige talen toenam zijn wij Vertaalbureau Perfect geworden.

Duitse talencombinaties

Nederlands - Duits, Duits - Nederlands, Engels – Duits, Duits – Engels, Duits – Frans, en Frans- Duits zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van ons totaal aantal vertalingen.

Naast een Duitse vertaling worden wij ook vaak gevraagd voor een Poolse of Italiaanse vertaling. Wij zijn naast een gecertificeerd Pools vertaalbureau ook een Italiaans vertaalbureau.

Wij leveren topkwaliteit Duitse vertalingen voor o.a.

Veelgestelde vragen bij Duitse vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Duitse vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Duitse vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Duitse vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect maakt onder meer onderscheid tussen een volledige en steekproefsgewijze kwaliteitscontrole. Vandaar dat de prijzen van een Duitse vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt er een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Onze werkwijze bij Duitse vertalingen

Iedere Duitse vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
duits vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen voor jouw Duitse vertaling

Dit kan eenvoudig via e-mail info@vertaalbureau-perfect.be, ons online offerteformulier of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

duits vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 2
Stap 2

Wij nemen je aanvraag voor de Duitse vertaling aandachtig door

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

duits vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler Duits

Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

duits vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte voor jouw Duitse vertaling

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

duits vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen van jouw Duitse of Nederlandse teksten

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

duits vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de Duitse vertaling en wij leveren jou de vertaling

De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

duits vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie voor jouw Duitse vertaling

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Wij helpen je graag met jouw Duitse vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Duitse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Tarieven Duits vertalen

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat je betaalt voor een Duitse vertaling. Omdat Vertaalbureau Perfect graag zo transparant mogelijk is, zie je in de onderstaande tabel welke kosten (per woord) wij hanteren voor een Duitse vertaling.
Duitse vertalingenKwaliteitscontrole steekproefsgewijsKwaliteitscontrole volledig
Algemeen € 0,13 € 0,15
Specialistisch vakgebied € 0,14 € 0,16
Spoed alle vakgebieden * € 0,15 – € 0,16 € 0,17 – € 0,18
Minimumtarief € 40,- € 50,-
Native vertalers & garantie
Persoonlijk advies
Vertaalgeheugen mogelijk
Steekproefgewijs revisie
Volledige revisie
ISO-17100 conforme vertaling
* De vertaling dient dezelfde dag geleverd te worden of er moeten meer dan 2.000 woorden per werkdag vertaald worden.
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.