Gecertificeerd Pools vertaalbureau met ruime ervaring

Als Pools vertaalbureau merken wij dat het aantal vertalingen naar het Pools groeit. De toetreding van Polen tot de EU en de groeiende economie zijn waarschijnlijk de oorzaak. Steeds meer Nederlandse organisaties zijn actief in Polen of werken samen met Poolse organisaties. Wij hebben vooral veel ervaring met technische, juridische en marketingvertalingen naar of vanuit het Pools.

Gecertificeerd Pools vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect is een gecertificeerd Pools vertaalbureau. Dit houdt in dat wij beschikken over zowel de ISO-9001 als een ISO-17100 certificering. Door deze certificering moeten wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen voor de vertaalbranche. 

Zo werken wij alleen met vertalers die “native speaker” zijn en dus opgegroeid zijn met de Poolse taal.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
Pools vertaalbureau

Native inhouse Poolse vertalers

De Poolse vertalers van Vertaalbureau Perfect zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Daarnaast zijn onze Poolse vertalers native speakers. Dit betekent dat al onze Poolse vertalers/vertaalsters geboren en getogen zijn in Polen en zowel de taal als de cultuur door en door kennen. Door het inzetten van zogenaamde native speakers kunnen teksten met gevoel voor de Poolse cultuur vertaald worden. Een letterlijke vertaling kan soms de plank misslaan en de communicatie met de Poolse doelgroep negatief beïnvloeden. Als Pools vertaalbureau vertalen wij regelmatig handleidingen, arbeidscontracten, (technische) handboeken voor personeel en export- of importdocumenten.

Pools vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Pools onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 350 bestanden van en naar het Pools. Onze Poolse vertalers kunnen voor jou van en naar het Pools vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Poolse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Pools vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Pools – Nederlands, Nederlands – Pools, Duits – Pools, Pools - Duits en Frans – Pools zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Poolse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse algemene voorwaarden vertalen naar het Pools? Wij helpen je graag verder!