Tarieven vertalen

Het woordtarief wordt gebaseerd op de talencombinatie, het vakgebied en omvang van de vertaling. Onze tarieven zijn scherp, echter zijn er goedkopere alternatieven, maar dit gaat ten koste van de kwaliteit, zekerheid en snelheid die wij bieden. Vertaalbureau Perfect is het voordeligste ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau waarbij de factuur achteraf betaald kan worden.

Onze klanten beoordelen onze service gemiddeld met een 9.3 op basis van ruim 320 beoordelingen. Deze klanttevredenheid is het bewijs dat wij uitstekend vertalen tegen scherpe tarieven.

Reguliere vertalingen Kwaliteitscontrole steekproefsgewijs   Kwaliteitscontrole volledig  
Algemeen € 0,13 € 0,15
Specialistisch vakgebied € 0,14 € 0,16
Toeslag overige talen * € 0,02 – € 0,06 € 0,02 – € 0,06
Minimumtarief € 40,- € 50,-
Spoedvertalingen* Kwaliteitscontrole steekproefsgewijs   Kwaliteitscontrole volledig  
Alle vakgebieden € 0,15 – € 0,16 € 0,17 – € 0,18

* Geldt ook voor talen die niet in de calculator staan.
** De vertaling dient dezelfde dag geleverd te worden of er moeten meer dan 2000 woorden per werkdag vertaald worden.

Werkwijze betaling en staffelkorting

Eerst ontvang je een vrijblijvende offerte. Als deze bevestigd wordt ontvang je samen met de vertaling de factuur op basis van de bevestigde offerte. Bij grote vertalingen is een staffelkorting van toepassing. Gebruik de calculator om de totaalprijs voor de vertaling te berekenen. De prijsindicatie is inclusief een eventuele staffelkorting.

Overige vragen

In onze veelgestelde vragen kan je onder andere informatie vinden over de totstandkoming van de prijs en levertijd van een vertaling. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen en helpen we je graag verder.