Een ervaren Chinees vertaalbureau

Als Chinees vertaalbureau kunnen wij jou voorzien van een professionele vertaling van en naar het Chinees. Voor diverse klanten vertalen wij dagelijks teksten naar het Chinees. Naast het Chinees vertalen wij ook dagelijks naar het Japans. Onze projectmanagers geven je graag inzage in onze referenties. Dankzij de ervaring van onze Chinese vertalers is ons Chinees vertaalbureau uitstekend in staat je teksten probleemloos en secuur te vertalen. Onze projectmanagers geven je graag inzage in onze referenties. Dankzij de ervaring van onze Chinese vertalers is ons Chinees vertaalbureau uitstekend in staat je teksten probleemloos en secuur te vertalen.

De verschillende schrijfmethodes

Een vertaling naar het “Chinees” bestaat eigenlijk niet. In overleg stellen wij vast naar welke subtaal van het Chinees de tekst vertaald moet worden. De subtalen zijn het standaard mandarijn, Wu, Ke (Hakka),Min, Yue (Kantonees), Xiang, Gan, Jin, Pinghua en het Hui. Er zijn tevens verschillende schrijfmethoden voor Chinese karakters. Het gaat hierbij om jiantizi (vereenvoudigde karakters), fantizi (met complexe traditionele karakters) en het Latijnse alfabet. Ook de schrijfwijze kunnen we in overleg vaststellen.

chinese vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Gecertificeerd Chinees vertaalbureau met ervaren vertalers

Teksten letterlijk vertalen naar het Chinees is nagenoeg onmogelijk, aangezien Chinees uit karakters bestaat die meerdere betekenissen kunnen hebben. Meestal bestaat een woord dan ook uit twee of meer karakters. Als Chinees vertaalbureau werken wij met native speakers. Dit betekent dat onze Chinese vertalers uitsluitend naar hun moedertaal vertalen. Zij zijn opgegroeid met de Chinese taal en cultuur, waardoor zij goed kunnen omgaan met de verschillen tussen de verschillende talen en culturen. Als Chinees vertaalbureau zijn wij daarnaast zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd, wat betekent dat onze vertalingen aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een correcte en kwalitatief goede Chinese vertaling. Wij helpen je graag verder met vertalingen zoals: import- of exportdocumenten, officiële beëdigde teksten of handleidingen. Wij zijn thuis in het vertalen van elk vakgebied. Ook met bijvoorbeeld een financiële vertaling vanuit of naar het Chinees helpen wij je graag!

Chinees vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Chinees onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 500 teksten van en naar het Chinees. Onze Chinese vertalers kunnen voor jou van en naar het Chinees vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Chinese vertalingen. Laat daarom je documenten door een Chinees vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Chinees – Nederlands, Nederlands – Chinees, Engels – Chinees en Chinees - Engels zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Chinese vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse website vertalen naar het Chinees? Wij helpen je graag verder!

Wij leveren topkwaliteit Chinese vertalingen voor o.a.

Veelgestelde vragen bij Chinese vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Chinese vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Chinese vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Chinese vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect maakt onder meer onderscheid tussen een volledige en steekproefsgewijze kwaliteitscontrole. Vandaar dat de prijzen van een Chinese vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt er een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Onze werkwijze bij Chinese vertalingen

Iedere Chinese vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
chinees vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen voor jouw Chinese vertaling

Dit kan eenvoudig via e-mail info@vertaalbureau-perfect.be, ons online offerteformulier of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

chinees vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 2
Stap 2

Wij nemen je aanvraag voor de Chinese vertaling aandachtig door

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

chinees vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler Chinees

Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

chinees vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte voor jouw Chinese vertaling

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

chinees vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen van jouw Chinese of Nederlandse teksten

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

chinees vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de Chinese vertaling en wij leveren jou de vertaling

De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

chinees vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie voor jouw Chinese vertaling

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Wij helpen je graag met jouw Chinese vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Chinese vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Tarieven Chinees vertalen

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat je betaalt voor een Chinese vertaling. Omdat Vertaalbureau Perfect graag zo transparant mogelijk is, zie je in de onderstaande tabel welke kosten (per woord) wij hanteren voor een Chinese vertaling.
Chinese vertalingenKwaliteitscontrole steekproefsgewijsKwaliteitscontrole volledig
Algemeen € 0,13 € 0,15
Specialistisch vakgebied € 0,14 € 0,16
Spoed alle vakgebieden * € 0,15 – € 0,16 € 0,17 – € 0,18
Minimumtarief € 40,- € 50,-
Native vertalers & garantie
Persoonlijk advies
Vertaalgeheugen mogelijk
Steekproefgewijs revisie
Volledige revisie
ISO-17100 conforme vertaling
* De vertaling dient dezelfde dag geleverd te worden of er moeten meer dan 2.000 woorden per werkdag vertaald worden.
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.