Een technisch vertaalbureau met veel ervaring

Graag ondersteunen wij, als technisch vertaalbureau, maakbedrijven bij hun internationale ambities door middel van technische vertalingen. De maakindustrie en technische sector groeien constant en zijn verantwoordelijk voor het gros van de export. Vanwege deze ontwikkeling vertalen wij veel voor deze sector.

In-house vertalers met technische kennis

Van productiebeschrijving voor een lab-on-a-chip tot een website vertalen voor brandblussers. Ons in-house team met hoogopgeleide technische vertalers heeft er ervaring mee. 

“Al menig technisch project is geslaagd in het buitenland door mijn vertalingen. Een bijzonder idee toch? ”

Marlou
Vertaalster

 

Zij waarborgen de kwaliteit volgens onze ISO-9001 en ISO-17100 en kunnen goed meedenken op technisch gebied. Jij kent de eigen organisatie als geen ander. Mochten wij toch een vraag hebben over een tekst dan nemen wij contact met je op. Dit komt echter zelden voor, want de tekst wordt vertaald door een ervaren native speaker (oftewel moedertaalspreker). Zij kunnen het beste de tekst met de juiste toon vertalen en de technische context behouden.

Technisch vertaalbureau dat afspraken nakomt

Vertaalbureau Perfect heeft ruime ervaring in het vertalen voor technische bedrijven.  Wij zijn de vaste vertaalpartner voor organisaties die actief zijn in bijvoorbeeld de metaalindustrie, automotive, elektrotechnische industrie en de maritieme sector. Deze bedrijven kiezen voor ons als vast technisch vertaalbureau vanwege de correcte vertalingen en het nakomen van afspraken. Voor veel van onze klanten is een consistente toepassing van technisch vakjargon zeer belangrijk. Dit bereiken wij door het inzetten van vertaalgeheugens. Een vertaalgeheugen is een applicatie (geen vertaalmachine) die de vertaler faciliteert bij het tonen van eerder vertaalde woorden.