Ons vertaalbureau in Brussel

Bij ons hoef je voor een professioneel vertaalbureau Brussel niet te verlaten. Wij vertalen regelmatig voor organisaties die actief zijn in en rond Brussel. Zij hebben vaak behoefte aan een vertaalbureau dat zekerheid, snelheid en gemak biedt. Voor deze organisaties vertalen wij vooral juridische, financiële en politiek gerelateerde vertalingen. Onze vertalers hebben hier veel ervaring mee. Wist je bijvoorbeeld dat wij ook de vaste vertaalpartner zijn voor enkele Nederlandse ministeries?

Specialisten in elke taal en vakgebied

Het is bij een vertaling van belang dat de boodschap op de juiste manier wordt overgebracht, door taal- en cultuurverschillen is dat niet voor elke vertaler weggelegd. Daarnaast is vaak kennis over een specifiek vakgebied gewenst. Vertaalbureau Perfect werkt uitsluitend met ervaren vertalers die een passie hebben voor een specifiek vakgebied. Daarnaast zijn al onze vertalers native speakers. Dit houdt in dat zij in een bepaald land zijn opgegroeid en de cultuur en de taal door en door kennen. Vertaalbureau Brussel heeft vertalers voor vrijwel elke taal en elk vakgebied, bekijk het talenoverzicht om te zien welke talen wij aanbieden.

Vertaalbureau Brussel: Professioneel & gecertificeerd

Kwaliteit en klantcontact staan bij ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat je een professionele vertaling krijgt die snel geleverd kan worden met een gegarandeerde kwaliteit. Vandaar dat vertaalbureau Brussel zowel ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd is. Deze certificeringen waarborgen het proces en de kwaliteit van de vertalingen. Elke vertaling met de kwaliteitscontrole “volledig” wordt volledig door een ervaren revisor gereviseerd. Hierdoor ben je verzekerd van een juiste en foutloze vertaling. Indien je toch een wijziging wenst, dan passen wij dit kosteloos aan.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >