Ons vertaalbureau in Brussel

Bij ons hoef je voor een professioneel vertaalbureau Brussel niet te verlaten. Wij vertalen regelmatig voor organisaties die actief zijn in en rond Brussel. Zij hebben vaak behoefte aan een vertaalbureau dat zekerheid, snelheid en gemak biedt. Voor deze organisaties vertalen wij vooral juridische, financiële en politiek gerelateerde vertalingen. Onze vertalers hebben hier veel ervaring mee. Wist je bijvoorbeeld dat wij ook de vaste vertaalpartner zijn voor enkele Nederlandse ministeries?

Specialisten in elke taal en vakgebied

Het is bij een vertaling van belang dat de boodschap op de juiste manier wordt overgebracht, door taal- en cultuurverschillen is dat niet voor elke vertaler weggelegd. Daarnaast is vaak kennis over een specifiek vakgebied gewenst. Vertaalbureau Perfect werkt uitsluitend met ervaren vertalers die een passie hebben voor een specifiek vakgebied. Daarnaast zijn al onze vertalers native speakers. Dit houdt in dat zij in een bepaald land zijn opgegroeid en de cultuur en de taal door en door kennen. Vertaalbureau Brussel heeft vertalers voor vrijwel elke taal en elk vakgebied, bekijk het talenoverzicht om te zien welke talen wij aanbieden.

Vertaalbureau Brussel: Professioneel & gecertificeerd

Kwaliteit en klantcontact staan bij ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat je een professionele vertaling krijgt die snel geleverd kan worden met een gegarandeerde kwaliteit. Vandaar dat vertaalbureau Brussel zowel ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd is. Deze certificeringen waarborgen het proces en de kwaliteit van de vertalingen. Elke vertaling met de kwaliteitscontrole “volledig” wordt volledig door een ervaren revisor gereviseerd. Hierdoor ben je verzekerd van een juiste en foutloze vertaling. Indien je toch een wijziging wenst, dan passen wij dit kosteloos aan.