Door een gecertificeerd vertaalbureau vertaalde marketingteksten zoals brochures zorgen vaak voor een eerste goede indruk van een organisatie. Een slechte vertaling brengt bij de lezer al snel negatieve associaties naar boven. Bij technische, juridische en medische vertalingen kan een slechte vertaling tot een verkeerde interpretatie van de inhoud leiden, met alle gevolgen van dien. Vertaalbureau Perfect is één van de weinige erkende gecertificeerde vertaalbureaus in Nederland die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn.

Kwaliteitsgarantie

Wij garanderen een correcte vertaling volgens de briefing. Mocht de vertaling toch niet voldoen, dan kan deze tot 30 dagen na levering kosteloos​ worden aangepast​. Verzoeken tot stilistische aanpassingen kunnen in overleg in behandeling worden genomen, maar hier geldt:​ voorkomen is beter dan genezen. Geef daarom bij de offerteaanvraag voorkeuren aan voor wat betreft de "tone of voice", specifieke terminologie of overige wensen. Onze projectmanagers denken graag mee bij het opstellen van de juiste briefing.

ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau

Het voornaamste doel van de ISO-9001 norm is het continu verhogen van de klanttevredenheid. Er dient een kwaliteitsbeleid ontwikkeld te worden dat wordt nageleefd in de praktijk. Door dit systeem toe te passen leren we elke dag bij en verbeteren we ons continu. Het voornaamste doel van de ISO-17100 norm is om de kwaliteit van de vertalingen te waarborgen. In de praktijk beschikken alleen erkende vertaalbureaus over deze norm. De norm verplicht bijvoorbeeld de revisie (tweede controle) van de vertaalde tekst. Daarnaast dient de vertaling volgens de overeenkomst opgeleverd te worden. De overige specifieke eisen hebben betrekking op de inzet en opleiding van vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer en contracten.

Vraag een proefvertaling aan of bekijk de voorbeeldvertalingen

Vertalen is een dienst waarbij het als klant lastig is in te schatten hoe het eindproduct eruit komt te zien. Om meer inzicht te geven hebben wij als erkend gecertificeerd vertaalbureau in samenwerking met onze klanten een aantal voorbeeldvertalingen beschikbaar gesteld. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende proefvertaling te laten maken. Als je hiervoor contact met ons opneemt helpen onze projectmanagers je graag verder.

Voorbeeldvertalingen:
EngelsBrontekstDoeltekst
DuitsBrontekstDoeltekst
FransBrontekstDoeltekst
SpaansBrontekstDoeltekst

VViN en Fenedex lidmaatschap

Wij zijn ook actief binnen verschillende brancheorganisaties. Het doel van onze lidmaatschappen is zowel het delen als het vergaren van kennis om de branche en ons vertaalbureau te blijven verbeteren. Vertaalbureau Perfect is volwaardig lid van de VViN (voorheen ATA). De Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland is de brancheorganisatie voor vertaalbureaus gericht op kwaliteit, zorgvuldigheid en kennisdeling binnen de vertaalbranche. Fenedex is een vereniging van Nederlandse exporteurs en andere internationaal opererende ondernemingen. De organisatie brengt kennis en ervaring bij elkaar en verrijkt deze. Om kennis te delen en de Nederlandse export te ondersteunen zijn wij lid van dit netwerk.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >