Nauwkeurig medisch vertaalbureau

Als medisch vertaalbureau hebben wij ervaring met het vertalen van complexe medische teksten. Onze vertalers hebben ruime ervaring op medisch gebied, omdat wij voor diverse ziekenhuizen vertalen, zoals het AMC, ZGT en UMC. Tevens vertalen wij regelmatig bijsluiters of klinische studies. Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste terminologie consequent te gebruiken voor een correcte medische vertaling. Kennis van de medische terminologie is belangrijk om een goed begrijpelijke tekst te formuleren die ook inhoudelijk juist is.

Medisch vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze medische vertalers zijn zelfs regelmatig werkzaam in de medische branche. Sommige vertalers werken bijvoorbeeld in een ziekenhuis en vinden het vertalen een fijne afwisseling om met hun passie voor taal bezig te zijn.

Als je toch niet geheel tevreden bent over de gemaakte medische vertaling, dan kun je deze tot 30 dagen na levering kosteloos laten corrigeren of aanpassen aan jouw voorkeuren. 

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
medisch vertaalbureau

Zodra je een offerte bij ons hebt aangevraagd, krijg je toegang tot het klantenplatform. Hier kun je alle belangrijke gegevens betreffende de vertaling monitoren. Onze in-house vertalers en projectmanagers denken graag met je mee wanneer je toch nog een vraag heeft.

Gecertificeerde medische vertalingen

Vertaalbureau Perfect beschikt over een ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Medische vertalingen dienen volgens deze normen vertaald te worden door een vertaler met medische ervaring. Daarna dient de tekst gereviseerd te worden door een revisor om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Een vertaling wordt hierbij gecontroleerd op correcte vertaling, grammatica en het gebruik van de juiste medische terminologie. Mede dankzij dit protocol mogen wij al jaren verschillende farmaceutische bedrijven, overheidsinstellingen en zorginstellingen tot onze klantenkring rekenen.

medische vertaling

Wij vertalen regelmatig deze medische documenten:

Productomschrijvingen, bijsluiters, wetenschappelijke artikelen, patiënt-informatie, medische rapporten en/of dossiers, voorlichtingsbrochures, klinische studies en medische protocollen.

Bekijk onze referenties om te zien wat klanten van onze vertaaldienst(en) vinden.