Erkend vertaalbureau Antwerpen

Bij ons hoef je voor een professioneel vertaalbureau Antwerpen niet te verlaten. Wij vertalen regelmatig teksten voor bedrijven en organisaties die actief zijn in en rondom Antwerpen. Als vertaalbureau in Antwerpen verzorgen wij professionele vertalingen voor de zakelijke Belgische markt. Opdrachten die wij uitvoeren lopen uiteen van de meest technische vertalingen tot de kleinste eenvoudige commerciële vertalingen.

Professioneel & gecertificeerd vertaalbureau Antwerpen

Onze vertalers zijn specialisten in hun taal en hebben daarnaast ook passie voor een bepaald vakgebied. Daardoor kunnen wij als Vertaalbureau Antwerpen jou van dienst zijn in verschillende branches en vakgebieden. Vertaalbureau Antwerpen verzorgt vertalingen voor onder andere de volgende vakgebieden:

Wil je meer weten over onze taalspecialismen, vakgebieden en de branches waarvoor wij werken? Bekijk dan alle vertaaldiensten. Wanneer je voor ons kiest ben je verzekerd van een juiste en volledige vertaling. De revisie en de afhandeling van projecten worden verricht volgens ISO-9001 en ISO-17100 richtlijnen. Wij zijn een van de weinige vertaalbureaus die naast ISO-17100 ook ISO-9001 gecertificeerd zijn.

Ben je achteraf niet tevreden? Dan passen wij de vertaling kosteloos aan, totdat het resultaat naar wens is. Via onze e-mail info@vertaalbureau-perfect.be kun je contact met ons opnemen om een vraag te stellen of eventuele aanvullende informatie te verstrekken.

“ Always give people more than what they expect to get. ”

Thomas
Projectmanager
vertaalbureau antwerpen

Vertaalbureau in Antwerpen voor alle talen

Achter een professionele vertaling staat altijd een vertaler met passie voor zijn taal en cultuur. Meestal is de vertaler gehuisvest in een land waar de doeltaal wordt gesproken. Dit wordt ook wel een native speaker genoemd. Al onze vertalers zijn hoogopgeleid en hebben al veel branche-ervaring opgedaan. Jij bent daardoor verzekerd van een goede vertaling in elke branche.

Op zoek naar een vertaalbureau in Antwerpen?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >