Erkend vertaalbureau Antwerpen

Bij ons hoef je voor een professioneel vertaalbureau Antwerpen niet te verlaten. Wij vertalen regelmatig teksten voor Belgische en Nederlandse organisaties die actief zijn rond Antwerpen. Van huis uit zijn wij een Nederlands vertaalbureau. Uiteraard hebben wij wel specialisten in de Franse en Nederlandse taal in dienst om onze Belgische opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Vlaamse taal nauw verwant aan de Nederlandse taal

Antwerpen is gelegen in Noord-België, het Vlaamse deel van België. Omdat Vlaams een variant is op de Nederlandse taal is het voor inwoners van beide landen makkelijk elkaar te verstaan. Toch zijn er ook verschillen tussen Vlaams en Nederlands. Daarom raden wij je aan om teksten goed te laten vertalen en reviseren. 

Via onze e-mail info@vertaalbureau-perfect.be kun je contact met ons opnemen om een vraag te stellen of eventuele aanvullende informatie te verstrekken.

“ Always give people more than what they expect to get. ”

Thomas
Projectmanager
Noors vertaalbureau

Professioneel & gecertificeerd vertaalbureau Antwerpen

Als vertaalbureau in Antwerpen verzorgen wij professionele vertalingen voor de zakelijke Belgische markt. Opdrachten die wij uitvoeren lopen uiteen van de meest technische vertalingen tot de kleinste eenvoudige commerciële vertalingen. Onze vertalers zijn specialisten in hun taal en hebben daarnaast ook passie voor een bepaald vakgebied. Daardoor kunnen wij als Vertaalbureau Antwerpen jou van dienst zijn in verschillende branches en vakgebieden. Vertaalbureau Antwerpen verzorgt vertalingen voor onder andere de volgende vakgebieden:

- Medische vertalingen
Technische vertalingen
Financiële vertalingen
Juridische vertalingen

Wil je meer weten over onze taalspecialismen, vakgebieden en de branches waarvoor wij werken? Bekijk dan alle vertaaldiensten. Wanneer je voor ons kiest ben je verzekerd van een juiste en volledige vertaling. De revisie en de afhandeling van projecten worden verricht volgens ISO-9001 en ISO-17100 richtlijnen. Wij zijn een van de weinige vertaalbureaus die naast ISO-17100 ook ISO-9001 gecertificeerd zijn. Ben je achteraf niet tevreden? Dan passen wij de vertaling kosteloos aan, totdat het resultaat naar wens is.

Vertaalbureau voor alle talen

Achter een professionele vertaling staat altijd een vertaler met passie voor zijn taal en cultuur. Meestal is de vertaler gehuisvest in een land waar de doeltaal wordt gesproken. Dit wordt ook wel een native speaker genoemd. Al onze vertalers zijn hoogopgeleid en hebben al veel branche-ervaring opgedaan. Jij bent daardoor verzekerd van een goede vertaling in elke branche.

Vertaalbureau Antwerpen