Vraag een gratis proefvertaling aan

Een vrijblijvende proefvertaling en een vertaalbureau zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bij het laten vertalen van uiteenlopende documenten en teksten is het voor jou als klant heel lastig in te schatten hoe het eindproduct eruit komt te zien. Dit geldt zeker voor hele grote opdrachten, zoals een algehele website vertaling. Deze vertalingen bestaan vaak uit meer dan 20.000 woorden en dit maakt het voor klanten nóg belangrijker om zeker te weten dat men voor het juiste vertaalbureau heeft gekozen.

Gratis proefvertaling aanvragen

Bij een grote vertaalopdracht wil je er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect uitgevoerd wordt. Heb je een grote opdracht (een opdracht van 5.000 of meer woorden) en/of ben je op zoek naar een langdurige samenwerking (voor meer dan 5.000 te vertalen woorden per jaar)? Dan bieden wij jou de mogelijkheid om kosteloos een kleine proefvertaling (max. 300 woorden) uit te laten voeren, zo kan je kennismaken met onze kwaliteit en kunnen wij jou overtuigen dat je het juiste vertaalbureau hebt gevonden.

Om een gratis proefvertaling aan te vragen, vul je het onderstaande formulier in:

Opdrachtgegevens

Bestand uploaden
Bestand uploaden

Korte briefing

Aanvragen proefvertaling niet mogelijk

Als een uiteindelijke opdracht een omvang van minder dan 5.000 woorden heeft is het helaas niet mogelijk een proefvertaling aan te vragen. Voor vragen kun je contact opnemen met ons.

Veilig en betrouwbaar
Het versturen van je gegevens gebeurt via een beveiligde SSL-verbinding
Vertaalbureau Perfect B.V. [NL]
Geheimhoudingsverklaring
Op al onze vertalingen rust een geheimhoudingsverklaring
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.