Gecertificeerd Japans vertaalbureau met veel ervaring

Wij, als Japans vertaalbureau, vertalen regelmatig teksten vanuit de gangbare talen zoals het Nederlands en het Engels naar het Japans. Naast het Japans vertalen wij ook dagelijks naar het Chinees. Bijzondere talencombinaties zoals van het Deens naar het Japans voeren we minder vaak uit, maar toch enkele malen per maand. Om de communicatie met leveranciers en klanten goed te laten verlopen is een juiste vertaling door een Japanse native speaker van groot belang. Onze projectmanagers helpen je graag verder met een gedegen advies.

Japanse vertalingen door native speakers

Het Japans verschilt natuurlijk van de Germaanse talen zoals het Engels en het Nederlands. Het verschil is vooral terug te zien in het Japanse schrift, dat kan worden geschreven met ideogrammen, ofwel karakters. Bij het vertalen van Japanse teksten is het belangrijk dat de vertaling wordt gedaan door een native speaker. Een native speaker is een vertaler die de doeltaal als moedertaal heeft. 

Japanse native speakers kunnen de vertaalslag maken van bijvoorbeeld de Germaanse talen naar de Japanse taal zonder de inhoud en leesbaarheid van de brontekst tekort te doen. Hierdoor kan de juiste boodschap worden overgebracht en ontstaat er geen miscommunicatie.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
Japans vertaalbureau

Gecertificeerd Japans vertaalbureau

Wij bieden je de zekerheid van een kwalitatieve Japanse vertaling. Vertaalbureau Perfect is namelijk ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Deze kwaliteitsnormen stellen strenge eisen aan de kwaliteit van de vertaling, maar ook aan ons als vertaalbureau. Hiernaast heb je bij ons de keuze tussen een volledige of steekproefsgewijze revisie van de vertaling door een ervaren revisor. Wij adviseren altijd een volledige revisie. Echter, als een scherper tarief zwaarder weegt dan de hoogste kwaliteit, dan kan je kiezen voor een steekproefsgewijze controle. 

Naast Japans zijn wij ook expert in de overige Aziatische talen. Daarnaast werken wij dagelijks met ervaren Russische vertalers.

Japans vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Japans onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 270 bestanden van en naar het Japans. Onze Japanse vertalers kunnen voor jou van en naar het Japans vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Japanse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Japans vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Japans – Nederlands, Nederlands – Japans, Duits – Japans, Japans - Duits en Frans – Japans zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Japanse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld een Nederlands contract vertalen naar het Japans? Wij helpen je graag verder!