Gecertificeerd Russisch vertaalbureau met veel ervaring

Wij, als Russisch vertaalbureau, vertalen regelmatig voor Nederlandse en internationale organisaties teksten naar het Russisch. Ervaring is belangrijk bij het vertalen naar het Russisch. De Russische taal behoort namelijk tot de familie van Slavische talen en maakt gebruik van een variant van het cyrillische alfabet. In tegenstelling tot de 26 letters die het Nederlandse alfabet telt, bestaat die van de Russen uit 33 verschillende letters. Mede daarom is het belangrijk om in zee te gaan met een vertaalbureau dat beschikt over Russische vertalers die native speaker zijn.

Onze Russische vertalers zijn native speakers

Vertaalbureau Perfect werkt uitsluitend met native speakers. Native speakers zijn mensen die zijn opgegroeid met een bepaalde taal en cultuur. In dit geval zijn onze vertalers opgegroeid met de Russische taal en cultuur. Dit heeft als groot voordeel dat onze Russische vertalers bekend zijn met de cultuurverschillen tussen Nederland en Rusland. Hierdoor blijft de hoogwaardige kwaliteit die ons vertaalbureau levert te allen tijde gewaarborgd.

Tevens houden onze Russische vertalers rekening met de boodschap die jij wilt overbrengen, zoals een boek vertalen, zodat jouw vertaling in het Russisch geen onbedoelde betekenis krijgt.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
certificaat vertalen

Russisch vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Om de kwaliteit van onze Russische vertalingen verder te waarborgen zijn wij als één van de weinige vertaalbureaus in Nederland zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Door deze certificeringen worden er strenge kwaliteitseisen aan ons bedrijf en onze vertalingen gesteld. Doordat wij al deze eisen consequent naleven kunnen wij je vertalingen van hoge kwaliteit bieden, zowel van als naar het Russisch. Op onze vertalingen is daarnaast een kwaliteitsgarantie van toepassing. Mocht de vertaling niet naar wens zijn, dan passen wij deze voor je aan.

Een juridische vertaling vanuit of naar het Russisch is een voorbeeld van één van de vele vertalingen die wij wekelijks uitvoeren. In 2018 vertaalden wij ruim 20.000 teksten en ook jouw tekst vertalen wij graag voor je!

Russisch vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Russisch onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 250 bestanden van en naar het Russisch. Onze Russische vertalers kunnen voor jou van en naar het Russisch vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Russische vertalingen. Laat daarom je documenten door een Russisch vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Russisch – Nederlands, Nederlands – Russisch, Duits – Russisch, Russisch - Duits en Frans – Russisch zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Russische vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse jaarverslag vertalen naar het Russisch? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag met jouw Russische vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >