Aziatisch vertaalbureau met veel ervaring

Vertaalbureau Perfect is naast een Arabisch ook een Aziatisch vertaalbureau. Wij hebben veel ervaring met het vertalen voor Nederlandse en internationale organisaties. In Aziatische landen kent met een andere vorm van beleefdheid. Taalfouten worden absoluut niet gewaardeerd en zijn voor Aziatische bedrijven een teken van incompetentie. Een nauwkeurig vertaling is hierom belangrijk.

Aziatische talen

Er zijn vele Aziatische talen, bijna te veel om op te noemen. Als je zakendoet in Azië is het vaak verstandig om de teksten ook naar het Engels te laten vertalen, omdat vertalen vanuit het Engels naar Aziatische vertalingen voordeliger is. Daarnaast is het verstandig te bepalen naar welke Aziatische talen je de teksten wilt laten vertalen. Wij krijgen de meeste aanvragen voor de volgende talen: Japans, Chinees, Koreaans & Thai. Het aantal professionele Aziatische vertalers dat zowel één van de bovenstaande talen beheerst als het Nederlands is schaars. Vandaar dat het woordtarief hoger is dan bij de gangbare Europese talen. Hierdoor kunnen wij als Aziatisch vertaalbureau kwaliteit blijven garanderen.

aziatisch vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië
"Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen een optimaal resultaat kunnen bereiken."
Thomas Lubbers – Projectmanager

Een gecertificeerd Aziatisch vertaalbureau met ervaren Aziatische vertalers

Als Aziatisch vertaalbureau hebben onze Aziatische vertalers veel ervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Neem contact met ons om te vragen naar de ervaring van onze vertalers in jouw branche. Onze Aziatische vertalers zijn native speakers, of ze wonen in één van de landen in Azië. Ze zijn op de hoogte van de taal en cultuur en kunnen daardoor goed de boodschap van jouw teksten in hun taal vertalen. Wij zijn daarnaast zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Alle vertalingen met de kwaliteitscontrole “volledig” worden volledig gecontroleerd op onjuistheden door een tweede Aziatische vertaler of revisor. Vooral voor de Aziatische vertalingen is een volledige kwaliteitscontrole een aanrader, aangezien je waarschijnlijk de vertaling zelf niet kunt controleren.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.