Erkend Koreaans vertaalbureau met ruime ervaring

Dankzij de opkomende economie, doen steeds meer mensen zaken met Koreaanse ondernemingen. Het is daarbij dan ook erg handig om belangrijke documenten zoals contracten en algemene voorwaarden te laten vertalen door een Koreaans vertaalbureau. Misverstanden worden daarmee vermeden, wat een goede zakenrelatie alleen maar ten goede komt.

Noord- en Zuid-Koreaans

Het Koreaans is de officiële taal van zowel Noord- en Zuid-Korea en wordt gesproken door ongeveer 80 miljoen mensen. Het wordt geschreven in een schrift dat Hangul heet. Het is een fonetisch schrift; elke klank een eigen teken heeft.

Er zijn 7 officiële Koreaanse dialecten, verdeeld over Noord- en Zuid-Korea. Het dialect dat in Seoul wordt gesproken, wordt gezien als het officiële dialect van Zuid-Korea. Het verschil tussen de Noord- en Zuid-Koreaanse dialecten is behoorlijk groot. De verschillen zitten in de uitspraak, spelling, grammatica en vocabulaire.

Native speakers

De Koreaanse dialecten verschillen erg van elkaar. Maar het verschil tussen Koreaans en Nederlands is nog veel groter. Zowel het schrift als de grammatica is anders. Het is dan ook belangrijk dat iemand die van en naar het Koreaans vertaalt deze verschillen begrijpt en hier rekening mee kan houden. Daarom werken wij alleen met native speaker vertalers. Deze native speakers zijn geboren en getogen in Korea en begrijpen de taal en de cultuur. Hier maken onze vertalers gebruik van. Zij vertalen niet letterlijk; dit zou de boodschap niet ten goede komen. In plaats daarvan schrijven zij documenten in de doeltaal, waarbij zij rekening houden met de cultuur en gewoontes van je doelgroep.

koreaanse vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Gecertificeerd Koreaans vertaalbureau

Als een van de weinige Koreaans vertaalbureau’s in Nederland zijn wij zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Deze certificeringen hebben als doel om zowel de klanttevredenheid te waarborgen als de kwaliteit van onze vertalingen zo optimaal mogelijk te houden. 98% van onze klanten raadt ons aan.

Koreaans vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Koreaans onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 50 bestanden van en naar het Koreaans. Onze Koreaanse vertalers kunnen voor jou van en naar het Koreaans vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Koreaanse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Koreaans vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Koreaans – Nederlands, Nederlands – Koreaans, Duits – Koreaans, Koreaans - Duits en Engels – Koreaans zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Koreaanse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse akte vertalen naar het Koreaans? Wij helpen je graag verder!

Wij leveren topkwaliteit Koreaanse vertalingen voor o.a.

Veelgestelde vragen bij Koreaanse vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Koreaanse vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Koreaanse vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Koreaanse vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect maakt onder meer onderscheid tussen een volledige en steekproefsgewijze kwaliteitscontrole. Vandaar dat de prijzen van een Koreaanse vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt er een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Onze werkwijze bij Koreaanse vertalingen

Iedere Koreaanse vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
koreaans vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen voor jouw Koreaanse vertaling

Dit kan eenvoudig via e-mail info@vertaalbureau-perfect.be, ons online offerteformulier of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

koreaans vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 2
Stap 2

Wij nemen je aanvraag voor de Koreaanse vertaling aandachtig door

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

koreaans vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler Koreaans

Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

koreaans vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte voor jouw Koreaanse vertaling

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

koreaans vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen van jouw Koreaanse of Nederlandse teksten

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

koreaans vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de Koreaanse vertaling en wij leveren jou de vertaling

De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

koreaans vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie voor jouw Koreaanse vertaling

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Wij helpen je graag met jouw Koreaanse vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Koreaanse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Tarieven Koreaans vertalen

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat je betaalt voor een Koreaanse vertaling. Omdat Vertaalbureau Perfect graag zo transparant mogelijk is, zie je in de onderstaande tabel welke kosten (per woord) wij hanteren voor een Koreaanse vertaling.
Koreaanse vertalingenKwaliteitscontrole steekproefsgewijsKwaliteitscontrole volledig
Algemeen € 0,13 € 0,15
Specialistisch vakgebied € 0,14 € 0,16
Spoed alle vakgebieden * € 0,15 – € 0,16 € 0,17 – € 0,18
Minimumtarief € 40,- € 50,-
Native vertalers & garantie
Persoonlijk advies
Vertaalgeheugen mogelijk
Steekproefgewijs revisie
Volledige revisie
ISO-17100 conforme vertaling
* De vertaling dient dezelfde dag geleverd te worden of er moeten meer dan 2.000 woorden per werkdag vertaald worden.
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.