Secuur algemene voorwaarden vertalen

Wilt u uw algemene voorwaarden vertalen? Wij vertalen dagelijks algemene voorwaarden voor zowel juridische dienstverleners als voor bedrijven en organisaties. Voor veel van onze klanten is een correcte vertaling van de voorwaarden van groot belang. Een overeenkomst is rechtsgeldig als de algemene voorwaarden worden geaccepteerd. Dan is het wel zo fijn dat de algemene voorwaarden beschikbaar zijn in de taal die afnemer spreekt. De algemene voorwaarden van bijvoorbeeld een website vertalen naar meerdere talen is voor ons geen enkel probleem.

Inhoudelijk correct algemene voorwaarden vertalen

Bij algemene voorwaarden vertalen is het van belang dat de vertaling inhoudelijk klopt, zodat het 100% duidelijk is dat dezelfde voorwaarden als in het brondocument correct zijn beschreven. Onze ervaren juridische vertalers zijn daarnaast native speaker, waardoor zij de tekst begrijpbaar en in de toon juiste toon kunnen vertalen. Je kunt er voor kiezen om de algemene voorwaarden alleen in het Engels te laten vertalen. Wij hebben echter ook de expertise om de voorwaarden te vertalen naar andere talen.

 

“Het is een eer om anderen te mogen helpen in hun vertaalbehoefte.”

Kevin
Projectmanager
boek vertalen

Specialist in vertalen (geen juridisch advies)

Wij helpen graag met het correct vertalen van jouw voorwaarden. Hierin zijn wij namelijk gespecialiseerd. Het rechtsgeldig maken van de voorwaarden voor het betreffende land is helaas geen onderdeel van het vertalen. Voor enkele landen beschikken wij over relaties met advocatenkantoren en wij kunnen je doorverwijzen voor het juridische gedeelte. Onze inhouse vertalers denken indien dit nodig is echter wel graag mee met een eventuele juridische partner over de juiste invulling op taalkundig gebied.