Thai vertaalbureau met ruime ervaring

Mocht je veel zaken doen in Thailand, dan zal je vaak teksten van en naar het Thai moeten vertalen. Hierbij is het belangrijk dat de boodschap op de juiste manier wordt overgebracht. Onze kennis en jarenlange ervaring als Thai vertaalbureau zorgt ervoor dat wij voor jou de taalbarrières doorbreken.

Thai vertalingen

De taal heet officieel Thai. Thais, zoals de meeste mensen de taal noemen, is eigenlijk een bijvoeglijk naamwoord en wordt gebruikt om iets te omschrijven dat uit Thailand komt.

De taal verschilt enorm van westerse talen. Het Thai gebruikt geen hoofdletters. Daarnaast worden alle woorden van een zin aan elkaar geschreven. Het eind van de zin wordt gemarkeerd met een spatie. Het verband tussen woorden wordt aangegeven door de volgorde van deze woorden, en niet een vormverandering zoals wij gewend zijn.

Het Thai heeft vijf verschillende vocabulaires;

- het koninklijk Thai, wat betrekking heeft op het koningshuis;
- het sacraal Thai, de religieuze vocabulaire;
- het retorisch Thai, dat bedoeld is voor toespraken;
- het geschreven Thai, het officiële Thai;
- het informele, gesproken Thai, zonder beleefdheidsvormen.

Native speaker Thai vertalers

Thai is een ingewikkelde taal. Daarom is het van belang dat jouw documenten door native speakers worden vertaald. Vertalers die rekening houden met je doelgroep, de ingewikkelde taal en de Thaise cultuur.

Onze vertalers zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Ze hebben ervaring in verschillende branches. Wij hebben juridische vertalers voor algemene voorwaarden, marketingvertalers voor websites.

Als onze vertalers iets niet helemaal begrijpen in een tekst, dan krijgen zij ondersteuning van hun collega’s. Hierdoor kun je er zeker van zin dat je vertaling kwalitatief hoogwaardig is.

“Always give people more than what they expect to get.”

Thomas
Projectmanager
brochure vertalen

Gecertificeerd Thai vertaalbureau

Wij zijn een van de weinige vertaalbureaus met zowel de ISO-9001 als de ISO-17100 certificering heeft. Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. Jouw vertaling wordt altijd door een ervaren Thai revisor nagekeken, waardoor je verzekerd bent van een vertaling van hoogstaande kwaliteit.

Heb je een vertaling nodig in een andere Aziatische taal? Wij verzorgen naast het Thai ook Japanse, Chinese en Koreaanse vertalingen.

Thai vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Thai onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Thai vertalers kunnen voor jou van en naar het Thai vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Thaise vertalingen. Laat daarom je documenten door een Thai vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Thai – Nederlands, Nederlands – Thai, Duits – Thai, Thai - Duits en Frans – Thai zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Thai vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse akte vertalen naar het Thai? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag met jouw Thai vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >