Vertaalsoftware inzetten

Vertaalbureau Perfect heeft veel ervaring met inzetten van vertaalsoftware. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van de vertaalsoftware Memsource. Memsource is een cloudgebaseerd vertaalbeheersysteem en computerondersteund vertaalhulpmiddel.

Ben je geïnteresseerd in het inzetten van vertaalsoftware?

Wij denken graag met je mee voor de juiste oplossing. Ons vertaalbureau heeft veel ervaring met het inzetten van vertaalsoftware voor het vertalen van technische documenten, websites of webshops, marketing content, mobiele apps en social media. Maar ook bedrijfsdocumenten en andere communicatiemiddelen die gebruikt kunnen worden binnen een internationale onderneming.

Online content vertalen met vertaalsoftware

Als je nieuwe markten wilt aanboren is het vertalen van de website een van de eerste en meest laagdrempelige stappen. Om echt internationaal succes te hebben, is een consistente en continue stroom van communicatie nodig. Dit betekent vele vertaalprojecten naast elkaar en om hier orde in te houden, kunnen wij als vertaalbureau diverse software adviseren of inzetten. De software zorgt voor een gestructureerd proces bij het omzetten van digitale content naar vertaalbare documenten. De vertaalde content komt via hetzelfde systeem bij jou terug en het doorvoeren van de vertaalde content gebeurt snel en efficiënt. Ook is het inzetten van vertaalgeheugens mogelijk. Wij denken graag mee over het inzetten van de juiste vertaalsoftware voor jouw project.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.