Aansprekend (SEA) advertenties vertalen

Een vertaalde advertentietekst gemaakt door onze native vertalers, overtuigt de lezer. Een internationale SEA-campagne lanceren in verschillende landen is een klus waarbij verschillende vakgebieden elkaar treffen. Wij kunnen uitstekend samenwerken met marketingbureaus door bijvoorbeeld te ondersteunen in zoekwoordenonderzoeken voor Google Adwords of Bing Ads. Wij vertalen advertenties rechtstreeks in het exportbestand (.csv/.xls), zodat je de vertaalde campagne gemakkelijk kunt importeren in het desbetreffende advertentieplatform.

Advertentiecampagnes in andere culturen

Cultuurverschillen kunnen invloed hebben op de conversie van je vertaalde webshop. Denk hier bijvoorbeeld aan de manier waarop je communiceert met je doelgroep. In culturen met een hoge mate van individualisme is de communicatie vaak expliciet, direct, zakelijk en eerlijk. Wij zorgen voor een correcte vertaling van je advertentiecampagne door met native vertalers te werken die de cultuurverschillen begrijpen en toepassen bij het vertalen van jouw advertenties.

           Google Adwords advertentie vertalen

Voorbeelden van advertenties die we vertalen

Door onze jarenlange ervaring in het vertalen van advertenties, hebben we een expertise ontwikkeld in het vertalen van verschillende soorten advertenties, zoals:

Google advertentie vertalen

SEA-campagnes & advertenties (Adwords & Bing Ads)

Marktplaats advertentie vertalen

Marktplaats/eBay advertenties

Facebook advertising vertalen

Facebook advertising

LinkedIn advertising vertalen

LinkedIn advertising