Vertaalbureau toerisme: vertalingen voor de toeristische sector

Niets is fijner voor een buitenlandse toerist, dan lezen over de plek van bestemming in hun eigen taal. Of het nu gaat om vertalingen van de brochure van jouw hotel, camping, attractie of je menukaart of website: Vertaalbureau Perfect voorziet je graag van een uitnodigende en inspirerende vertaling. Ons team vertalers bestaat uit in-house professionals met achtergronden in onder andere het toerisme. Benieuwd naar welke klanten in toerisme je voorgingen? Bekijk onze tevreden klanten Walibi en Golden Tulip.

Lokalisatie en vertalingen toerisme

Een goede vertaling is niet alleen een letterlijke omzetting van woorden naar een andere taal. Zo moet de boodschap overkomen en moet de tekst aansluiten bij de doelgroep. Juist in het toerisme is dit essentieel: potentiële bezoekers worden immers overtuigd om te komen door het lezen van een tekst. Dit houdt ook in dat de tekst aan moet sluiten op de cultuur van de lezer.

Vertaalbureau Perfect begrijpt dit als geen ander en beschikt over vertalers die gespecialiseerd zijn in lokalisatie. Dit betekent dat onze vertalers vertalingen schrijven met kennis van een cultuur en de heersende normen en waarden. Lees meer over lokalisatie om te ontdekken wat dit precies inhoudt.

“Always give people more than what they expect to get.”

Thomas
Projectmanager
vertalingen toeristische sector

Kwaliteitsgarantie op toeristische vertalingen

We vinden het belangrijk dat onze toeristische vertalingen van professioneel niveau zijn en tonen dit graag aan. Vertaalbureau Perfect behoort tot een selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Zo voldoen we aan verplichte eisen met betrekking tot de inzet en opleiding van onze vertalers, kwaliteitszorg en projectbeheer. Ook laten we altijd een tweede vertaler een tekst reviseren, zoals de ISO-17100 norm voorschrijft.

Wat kunnen we voor je doen?

Heb jij een pakkende vertaling nodig voor jouw potentiële bezoekers? Nieuwsgierig of je bij ons terecht kunt voor een specifieke taal? Bekijk voor welke talen we vertalers hebben. Ook is het mogelijk direct een vrijblijvende offerte op te vragen. We gaan dan razendsnel voor je aan de slag en sturen je meteen een scherpe offerte. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >