Vertaalbureau toerisme: vertalingen voor de toeristische sector

Niets is fijner voor een buitenlandse toerist, dan lezen over de plek van bestemming in hun eigen taal. Of het nu gaat om vertalingen van de brochure van jouw hotel, camping, attractie of je menukaart of website: Vertaalbureau Perfect voorziet je graag van een uitnodigende en inspirerende vertaling. Ons team vertalers bestaat uit in-house professionals met achtergronden in onder andere het toerisme. Benieuwd naar welke klanten in toerisme je voorgingen? Bekijk onze referenties hier.

Lokalisatie en vertalingen toerisme

Een goede vertaling is niet alleen een letterlijke omzetting van woorden naar een andere taal. Zo moet de boodschap overkomen en moet de tekst aansluiten bij de doelgroep. Juist in het toerisme is dit essentieel: potentiële bezoekers worden immers overtuigd om te komen door het lezen van een tekst. Dit houdt ook in dat de tekst aan moet sluiten op de cultuur van de lezer. Vertaalbureau Perfect begrijpt dit als geen ander en beschikt over vertalers die gespecialiseerd zijn in lokalisatie. Dit betekent dat onze vertalers vertalingen schrijven met kennis van een cultuur en de heersende normen en waarden. Lees meer over lokalisatie om te ontdekken wat dit precies inhoudt.

toeristische vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen een optimaal resultaat kunnen bereiken."
Thomas Lubbers – Projectmanager

Kwaliteitsgarantie op toeristische vertalingen

We vinden het belangrijk dat onze toeristische vertalingen van professioneel niveau zijn en tonen dit graag aan. Vertaalbureau Perfect behoort tot een selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Zo voldoen we aan verplichte eisen met betrekking tot de inzet en opleiding van onze vertalers, kwaliteitszorg en projectbeheer. Ook laten we altijd een tweede vertaler een tekst reviseren, zoals de ISO-17100 norm voorschrijft.

Wat kunnen we voor je doen?

Heb jij een pakkende vertaling nodig voor jouw potentiële bezoekers? Nieuwsgierig of je bij ons terecht kunt voor een specifieke taal? Bekijk voor welke talen we vertalers hebben. Ook is het mogelijk direct een vrijblijvende offerte op te vragen. We gaan dan razendsnel voor je aan de slag en sturen je meteen een scherpe offerte. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw toeristische vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw toeristische vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.