Vertaalbureau voedingsmiddelen industrie: vertalingen voedingsmiddelen

Vertalingen voor de voedingsmiddelenindustrie vereisen net weer andere kennis dan die voor elke andere willekeurige branche. Dikwijls gaat het in de voedingsmiddelenindustrie om technische vertalingen van etiketten, menu’s en gespecialiseerde websites. Ook kan het gaan om documenten met marketing- of promotiedoeleinden. Bij ons, als vertaalbureau voedingsmiddelen, ben je aan het juiste adres voor beide; ons team bestaat uit professionals met verschillende achtergronden, waaronder de voedingsmiddelenbranche. Nieuwsgierig naar tevreden klanten die je voor gingen? Kijk dan eens naar IGLO en Nestlé.

Vertalingen voedingsmiddelen volgens kwaliteitseisen

Vertaalbureau Perfect behoort tot een selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat we afspraken nakomen met betrekking tot de inzet en opleiding van vertalers, kwaliteitszorg en projectbeheer. Andere verplichtingen hebben weer te maken met de manier waarop we teksten reviseren.

Zo verplicht de ISO-17100 norm dat een vertaling door minimaal twee vertalers wordt gereviseerd. Door deze nauwgezette aanpak ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vertaling.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau voedingsmiddelenindustrie

Vertaalbureau voedingsmiddelen kent de juiste terminologie

Juist wanneer het aankomt op vertalingen voor etiketten of specialistische websites, is het essentieel dat de vertaler thuis is in de terminologie. We raden dan ook aan om ons, wanneer het om specialistische vertalingen gaat, een terminologielijst te sturen zodat we precies weten welke termen terug moeten komen in een vertaling en welke niet. Ook werken we desgewenst met een vertaalgeheugen. Dit is een applicatie die de vertaler ondersteunt tijdens het schrijven van vertalingen door suggesties te geven voor woorden die eerder ook werden gebruikt. Op die manier weten we zeker dat vertalingen voor de voedingsmiddelenbranche altijd consequent zijn in woordkeus en gebruikte terminologie. Overigens gebruiken we vaker een vertaalgeheugen, bijvoorbeeld bij het vertalen van brochures en andere belangrijke documenten.

Vrijblijvende offerte vertalingen voedingsmiddelenindustrie

Wil je zo snel mogelijk inzicht in wat we voor jou als vertaalbureau voedingsmiddelen kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We gaan dan razendsnel voor je aan de slag en sturen je meteen een scherpe offerte. Na akkoord bespreken we je wensen in detail en voorzien je binnen de afgesproken tijd van jouw vertaling. We kunnen ons ook voorstellen dat je nog vragen hebt of dat je eerst een proefvertaling wilt aanvragen. Neem dan vooral contact met ons op!

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >