Vertaalbureau voedingsmiddelen industrie: vertalingen voedingsmiddelen

Vertalingen voor de voedingsmiddelenindustrie vereisen net weer andere kennis dan die voor elke andere willekeurige branche. Dikwijls gaat het in de voedingsmiddelenindustrie om technische vertalingen van etiketten, menu’s en gespecialiseerde websites. Ook kan het gaan om documenten met marketing- of promotiedoeleinden. Bij ons, als vertaalbureau voedingsmiddelen, ben je aan het juiste adres voor beide; ons team bestaat uit professionals met verschillende achtergronden, waaronder de voedingsmiddelenbranche. Nieuwsgierig naar tevreden klanten die je voor gingen? Kijk dan eens naar onze referenties.

Vertalingen voedingsmiddelen volgens kwaliteitseisen

Vertaalbureau Perfect behoort tot een selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat we afspraken nakomen met betrekking tot de inzet en opleiding van vertalers, kwaliteitszorg en projectbeheer. Andere verplichtingen hebben weer te maken met de manier waarop we teksten reviseren.

Zo verplicht de ISO-17100 norm dat een vertaling door minimaal twee vertalers wordt gereviseerd. Door deze nauwgezette aanpak ben je altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vertaling.

voedingsmiddelenindustrie vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Vertaalbureau voedingsmiddelen kent de juiste terminologie

Juist wanneer het aankomt op vertalingen voor etiketten of specialistische websites, is het essentieel dat de vertaler thuis is in de terminologie. We raden dan ook aan om ons, wanneer het om specialistische vertalingen gaat, een terminologielijst te sturen zodat we precies weten welke termen terug moeten komen in een vertaling en welke niet. Ook werken we desgewenst met een vertaalgeheugen. Dit is een applicatie die de vertaler ondersteunt tijdens het schrijven van vertalingen door suggesties te geven voor woorden die eerder ook werden gebruikt. Op die manier weten we zeker dat vertalingen voor de voedingsmiddelenindustrie altijd consequent zijn in woordkeus en gebruikte terminologie. Overigens gebruiken we vaker een vertaalgeheugen, bijvoorbeeld bij het vertalen van brochures en andere belangrijke documenten.

Vrijblijvende offerte vertalingen voedingsmiddelenindustrie

Wil je zo snel mogelijk inzicht in wat we voor jou als vertaalbureau voedingsmiddelen kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We gaan dan razendsnel voor je aan de slag en sturen je meteen een scherpe offerte. Na akkoord bespreken we je wensen in detail en voorzien je binnen de afgesproken tijd van jouw vertaling. We kunnen ons ook voorstellen dat je nog vragen hebt of dat je eerst een proefvertaling wilt aanvragen. Neem dan vooral contact met ons op!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw voedingsmiddelenindustrie vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw voedingsmiddelenindustrie vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.