Aansprekend een brochure vertalen

Laat je brochure vertalen door een ervaren vertaalbureau. Vertaalbureau Perfect heeft al jaren ervaring met het vertalen van drukwerk. Uit ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat een brochure vertaling secuur en professioneel vertaald moet worden.

Vertalen met behoud van opmaak

Een brochure wordt doorgaans ontworpen in een DTP programma, zoals InDesign. Het voordeel van een InDesign vertaling is dat de tekst makkelijk uit het bestand gehaald kan worden. Vervolgens kan de tekst vertaald worden in een vertaalprogramma, met behoud van opmaak en stijl. Het enige dat je hoeft te doen is het bestand uploaden in het offerteformulier, wij verzorgen de rest. Indien nodig nemen wij contact met je op voor aanvullende informatie. Het is namelijk zo dat bijvoorbeeld Nederlandse zinnen die wij naar het Frans vertalen langere zinnen oplevert. Dit kan problemen veroorzaken wat betreft uitlijning en de lay-out van teksten.

brochure vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen een optimaal resultaat kunnen bereiken."
Thomas Lubbers – Projectmanager

Laat je brochure vertalen door een professioneel vertaalbureau

Je buitenlandse klanten moeten een uitstekende vertaalde brochure te lezen krijgen die inspeelt op hun behoeftes en verwachtingen. Onze vertalers kijken zowel naar de tekst als naar de context van een brochure en streven ernaar de brochure minstens zo goed te vertalen als de brontekst. Echter is fouten maken menselijk. Een klein taal- of typefout zit in een klein hoekje. Daarom is het aan te raden om te kiezen voor “kwaliteitscontrole volledig”. De brochure wordt dan volledig gereviseerd door een ervaren revisor. Je bent dan zeker van een foutloze vertaling.

Brochure vertalen in alle talen

Wij kunnen de brochure vertalen in vrijwel alle talen. Ook werken wij uitsluitend met native speakers. Dit zijn vertalers die wonen in het land van de doeltaal. Zij weten als geen ander wat de cultuur en gewoontes zijn van de internationale doelgroep. Heb je naast de brochure nog ander drukwerk dat professioneel vertaald moet worden? Wij kunnen ook je folders, whitepapers, E-books en tijdschriften professioneel vertalen.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw brochure vertalen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw brochure vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.