Vertaalbureau gezondheidszorg: van klantgericht tot medisch

Geen werkveld is zo dynamisch en veelzijdig als de gezondheidszorg. Enerzijds een menselijk werkveld met patiënten, cliënten en zorgprofessionals en tegelijkertijd een zakelijke bedrijfstak waarbij het gaat om financieringen, technische documenten en onderzoek. Voor welk doeleinde je vertaling gezondheidszorg ook is, voor een vertaalbureau gezondheidszorg ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat onder andere uit native vertalers met een achtergrond in de gezondheidszorg. Nieuwsgierig naar klanten voor wie we eerder vertalingen gezondheidszorg schreven? Lees de positieve ervaringen van bijvoorbeeld UMC Utrecht.

Vertalingen gezondheidszorg: kwaliteit gegarandeerd

Vertalingen voor de gezondheidszorg vereisen dat de vertaler kennis heeft van de sector en medische terminologie, net zoals het geval is voor medische vertalingen. Dit onder andere omdat het vaak gaat om zeer belangrijke documenten waarbij de inhoud van levensbelang kan zijn. Vertaalbureau Perfect hoort als vertaalbureau gezondheidszorg tot een selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Dit betekent dat vertalingen voor de gezondheidszorg van onze hand voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnormen voor vertalingen. Normen als deze stellen eisen aan de wijze waarop onze vertalers werken en hoe zij zijn opgeleid.

gezondheidszorg vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Ook de manier waarop we projecten beheren en contracten opstellen, voldoet aan eisen gesteld door deze normen. Met name voor belangrijke vertalingen voor de gezondheidszorg, is het van belang om bij een gecertificeerd vertaalbureau je teksten te laten vertalen. Wist je trouwens dat we ook voor andere branches en doeleinden vertalingen schrijven? Denk bijvoorbeeld aan contract vertalingen of financiële vertalingen. Beide documenten komen ook voor in de gezondheidszorg!

Vrijblijvende offerte voor jouw vertaling gezondheidszorg

Wil je eerst een schatting van wat de kosten zijn voordat je een vertaalbureau gezondheidszorg als het onze inschakelt? Op onze website vind je een handige tool waarmee je een prijsindicatie kunt berekenen. Nog makkelijker -en nauwkeuriger- is het om vrijblijvend een offerte op te vragen. We gaan razendsnel voor je aan de slag en voorzien je meteen van een scherpe offerte. Heb je andere vragen waarmee wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw gezondheidszorg vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw gezondheidszorg vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.