Professionele vertalingen energiesector

Een vertaling voor de energiesector is vaak van hoog niveau. Niet zelden gaat het om technische documenten waarbij kennis van de terminologie een vereiste is voor een kloppende vertaling. Vertaalbureau Perfect werkt met een team dat bestaat uit gedreven in-house professionals en native vertalers met specifieke kennis van de energiesector. Je ontvangt van hen dan ook gegarandeerd een vertaling voor de energiesector van het hoogste niveau. Nieuwsgierig naar klanten uit de energiesector en hun ervaringen met ons? Lees dan eens over de positieve ervaringen van RWE.  

Vertalingen energiesector door gecertificeerd vertaalbureau

Juist in de energiesector is het van belang om te werken met een gecertificeerd vertaalbureau energiesector voor vertalingen waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd. Vertaalbureau Perfect behoort tot een selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Dit betekent dat vertalingen voor de energiesector van onze hand voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnormen voor vertalingen.

Deze normen stellen eisen aan bijvoorbeeld de inzet en opleiding van vertalers, de kwaliteitszorg, het projectbeheer en de contracten. Daarnaast wordt vanuit de ISO-17100-norm verplicht dat een tekst ook door een tweede vertaler wordt gereviseerd.

“Always give people more than what they expect to get.”

Thomas
Projectmanager
vertalingen energie-sector

Vertalingen energiesector en tevreden klanten

Wist je dat liefst 98% van onze klanten ons aanbeveelt? Dit bereiken we onder andere doordat we -heel eenvoudig- afspraken nakomen. Niet alleen leveren we correcte vertalingen, ook gebruiken we meerdere professionele tools zoals een vertaalgeheugen. Met een vertaalgeheugen wordt een native vertaler ondersteund door middel van het vertonen van suggesties die zijn gebaseerd op eerder vertaalde woorden. Vertalingen voor de energiesector hebben hier extra baat bij, doordat consequent de juist terminologie wordt gehanteerd. Overigens gebruiken we vertaalgeheugens ook in andere vakgebieden, bijvoorbeeld voor technische vertalingen.

Vrijblijvende offerte voor jouw vertaling energiesector

Direct weten wat wij als vertaalbureau energiesector voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte op. We gaan razendsnel voor je aan de slag en voorzien je meteen van een scherpe offerte. Wil je een algemene indruk van de te verwachten kosten? Kijk bij onze prijsindicatie en reken een indicatie uit van de prijs. Heb je andere vragen waarmee wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!