Vertalingen voor overheden

Wij vertalen regelmatig documenten voor overheden zoals ministeries en gemeenten. Zij waarderen onze vertalingen, duidelijk vastgelegde afspraken en het inzicht dat wij verschaffen in de gemaakte opdrachten op ons online klantenplatform.

Wij kunnen snel leveren

Voor de meerderheid van de overheden waar wij voor vertalen moeten wij vaak snel de vertaling verzorgen. Door onze ruime vertaalcapaciteit kunnen wij snel beginnen met de opdracht en indien nodig zelfs met meerdere vertalers aan de vertaling werken. Onze projectmanagers zijn tijdens werkdagen altijd bereikbaar om snel te schakelen en kunnen direct de haalbare deadline met onze klanten overleggen.

De tarievencalculator op onze website geeft een snelle indicatie over te halen levertijd.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
certificaat vertalen

ISO gecertificeerde vertaalpartner

Vertaalbureau Perfect is gecertificeerd volgens de ISO-9001 norm en de ISO-17100 certificering. Deze normen vereisen dat ervaren vertalers de tekst vertalen en dat deze wordt geredigeerd door nauwkeurige revisors. De ISO-9001 is voornamelijk gericht op het continu verhogen van de klanttevredenheid en kwaliteitszorg. Tevens dient het projectmanagement aan diverse eisen te voldoen volgens deze norm, zoals duidelijke procedures, offertes en facturen voor de klant. De ISO-17100 richt zich op de kwaliteit van het vertalen. Elk jaar wordt er een audit uitgevoerd door een onafhankelijke auditinstantie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >