Vertalingen in de textiel en mode

De textielbranche is sterk geglobaliseerd. Hierdoor voeren wij veel vertalingen uit voor diverse modebedrijven, zoals State of Art, Zalando en Noppies. Onze klanten zijn internationaal actief aan zowel de verkoop- als de inkoopzijde. Wervende teksten, die het juiste gevoel oproepen bij de doelgroep, zijn cruciaal voor modebedrijven. Het merk staat vaak centraal.

Native speakers die meedenken

Onze vertalers weten de juiste nuances aan te brengen in de vertalingen voor de buitenlandse doelgroep. Wij vertalen regelmatig teksten voor webshops, productomschrijvingen, promotiemateriaal en briefings voor fotoshoots die echt moeten aanspreken en waarbij dit dan ook erg belangrijk is. Om de juiste balans tussen een goede vertaling en de oorspronkelijke tekst te behouden, werken wij uitsluiten met native speakers.

textiel & mode vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Dit betekent dat zij naar hun moedertaal vertalen. Hierdoor blijft de merkbeleving optimaal behouden. Wij kunnen optimaal meedenken met de klant, omdat bij ons ervaren in-house vertalers werkzaam zijn. Om een hoge kwaliteit te waarborgen worden teksten gecontroleerd op spelfouten en de juiste toon conform de ISO norm. Daarnaast vinden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ook belangrijk.

Vertalingen voor de inkoopzijde

Een nauwkeurige vertaling is van groot belang voor de inkoopzijde van een modebedrijf. Het gaat hierbij veelal om het vertalen van contracten of algemene voorwaarden. Een slechte vertaling kan onduidelijkheid en negatieve associaties oproepen. Dit kan miscommunicatie tot gevolg hebben. In het ergste geval kan het zelfs leiden tot juridische geschillen. Kies daarom voor een ervaren en betrokken vertaalbureau.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw textiel & mode vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw textiel & mode vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.