Vertalingen voor de ICT- en Internetsector

De ICT- en internetsector is ruim vertegenwoordigd in ons klantenportfolio. Het is een branche die zich typeert door een eigen vaktaal, terminologie en cultuur. Onze ervaren vertalers zijn bekend met deze wereld en kunnen met hun expertise bijna elke ICT-vertaling maken. Denk hierbij aan softwarelokalisatie, het vertalen van websites, webshops of mobiele applicaties, maar ook aan technische informatiebladen en producthandleidingen.

Een goede vertaling draagt bij aan de gebruikerservaring

Een slechte vertaling kan negatieve gevolgen hebben voor de gebruikerservaring of je organisatie. Een applicatie kan technisch briljant zijn, maar wanneer de gebruikers niet begrijpen wat er staat, heeft dit invloed op de usability. Wanneer een tekst verschillende grammaticale fouten of spelfouten bevat, zal het vertrouwen van de lezer verdwijnen. Ook kan jouw organisatie door een slecht vertaalde tekst in de applicatie imagoschade oplopen. De sleutel tot een goede vertaling zit in de branche-ervaring. Dankzij onze eigen interne ICT-afdeling kunnen wij op hoog niveau met je meedenken over het project.

ict en internet vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Interne specialisten op ICT-gebied

Bij Vertaalbureau Perfect zijn ervaren in-house vertalers werkzaam. Zij denken graag met je mee over ICT-gerelateerde vraagstukken. Daarnaast hebben wij een eigen interne ICT-afdeling. Indien meedenken op hoger niveau vereist is, kan onze ICT-afdeling hierin voorzien. De vertalingen bij Vertaalbureau Perfect worden uitgevoerd door ervaren en hoogopgeleide native speakers. Native speakers (oftewel moedertaalsprekers) kunnen het beste denken vanuit de taal en cultuur van de doelgroep. Die kennis voegen wij samen met onze eigen ICT-ervaring en expertise. Dit zorgt voor een unieke combinatie. Hierdoor zijn wij in staat om maatwerkprojecten uit te voeren voor de ICT- en internetbranche.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw ict en internet vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw ict en internet vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.