Scandinavisch vertaalbureau met ruime ervaring

Wij vertalen als toonaangevend vertaalbureau in Nederland dagelijks teksten naar de Scandinavische talen. Tot de Scandinavische behoren het Noors, Zweeds, IJslands, Deens en het Faeröers. Wij vertalen het meeste naar het Noors, Zweeds en Deens en soms naar het Faeröers.

Hoogopgeleide Scandinavische vertalers

Als Scandinavisch vertaalbureau zijn bij ons ervaren Scandinavische vertalers werkzaam. Onze vertalers zijn native speakers en gespecialiseerd in een vakgebied. Wij vertalen namelijk veel voor technische, juridische, medische of marketing organisaties. Als er algemene voorwaarden vertaald moeten worden dan worden deze vertaald door een juridische vertaler. Als er een website vertaald moet worden dan schakelen wij een marketingvertaler in die ervaring heeft met SEO.

Als onze vertalers een deel van de tekst niet geheel begrijpen kunnen zij een beroep doen op elkaar. Als we er dan nog niet uitkomen (wat niet vaak voorkomt) nemen wij contact op met de klant om toch een uitstekende vertaling af te leveren.

“Always give people more than what they expect to get.”

Thomas
Projectmanager
brochure vertalen

Gecertificeerd Scandinavisch vertaalbureau

Wij beschikken over zowel een ISO-9001 als een ISO-17100 certificering. Deze twee certificeringen gelden als de toonaangevende keurmerken voor de vertaalbranche. De ISO-9001 norm richt zich voornamelijk op het verhogen van de klanttevredenheid en het verbeteren van de bedrijfsprocessen. De ISO-17100 norm richt zicht op de kwaliteit van de vertalingen. Onze vertalers moeten bijvoorbeeld voldoen aan opleidings- en ervaringscriteria. Dit is uniek voor een Scandinavisch vertaalbureau. De vertaling wordt daarnaast nog gereviseerd door een ervaren revisor. Ondanks de hoge kwaliteit hanteren wij voor een gecertificeerd vertaalbureau een scherp tarief. Dit is mogelijk door het inzetten van onze eigen ontwikkelde slimme applicaties. Deze applicaties ondersteunen de vertalers en projectmanagers zodat zij effectiever kunnen werken. Hierdoor zijn wij het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Nederland.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >