Scandinavisch vertaalbureau met ruime ervaring

Wij vertalen als toonaangevend vertaalbureau in Nederland dagelijks teksten naar de Scandinavische talen. Tot de Scandinavische behoren het Noors, Zweeds, IJslands, Deens en het Faeröers. Wij vertalen het vaakst naar het Noors, Zweeds en Deens en soms naar het Faeröers.

Hoogopgeleide Scandinavische vertalers

Als Scandinavisch vertaalbureau zijn bij ons ervaren Scandinavische vertalers werkzaam. Onze vertalers zijn native speakers en gespecialiseerd in een vakgebied. Wij vertalen namelijk veel voor technische, juridische, medische of marketing organisaties. Als er algemene voorwaarden vertaald moeten worden dan worden deze vertaald door een juridische vertaler. Als er een website vertaald moet worden dan schakelen wij een marketingvertaler in die ervaring heeft met SEO. Als onze vertalers een deel van de tekst niet geheel begrijpen kunnen zij een beroep doen op elkaar. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit.

scandinavisch vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Gecertificeerd Scandinavisch vertaalbureau

Wij beschikken over zowel een ISO-9001 als een ISO-17100 certificering. Deze twee certificeringen gelden als de toonaangevende keurmerken voor de vertaalbranche. De ISO-9001 norm richt zich voornamelijk op het verhogen van de klanttevredenheid en het verbeteren van de bedrijfsprocessen. De ISO-17100 norm richt zicht op de kwaliteit van de vertalingen. Onze vertalers moeten bijvoorbeeld voldoen aan opleidings- en ervaringscriteria. Dit is uniek voor een Scandinavisch vertaalbureau. De vertaling wordt daarnaast nog gereviseerd door een ervaren revisor. Ondanks de hoge kwaliteit hanteren wij voor een gecertificeerd vertaalbureau een scherp tarief. Dit is mogelijk door het inzetten van onze eigen ontwikkelde slimme applicaties. Deze applicaties ondersteunen de vertalers en projectmanagers zodat zij effectiever kunnen werken.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 733 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.