Gecertificeerd Noors Vertaalbureau met ruime ervaring

Hoewel er maar 4,5 miljoen mensen Noors spreken vertalen wij regelmatig naar het Noors. De reden hiervoor is dat Noorwegen een welvarend land is, door haar olie- en gasindustrie. Als je zakendoet of wilt doen met een Noors bedrijf of een Noorse zakenpartner dan is het inzetten van een Noors vertaalbureau aan te raden. Bij zakelijke communicatie is de juiste woordkeuze van belang om professioneel over te komen en elkaar goed te begrijpen.

Professionele vertalingen voor verschillende branches

Als Noors vertaalbureau vertalen wij regelmatig Noorse documenten voor onze klanten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om perfecte Noorse vertalingen te leveren.
Of het nu gaat om een juridische tekst of het vertalen van een technische handleiding, bij ons ben je aan het juiste adres. Op onze referentiepagina staat een overzicht van onze referenties.

In-house Noorse vertalers

Doordat Vertaalbureau Perfect enkel en alleen gebruik maakt van hoogopgeleide vertalers kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Onze Noorse vertalers zijn niet alleen hoogopgeleid maar zijn stuk voor stuk ook nog eens allemaal ‘native speakers’. Dit houdt in dat zij geboren en getogen zijn in Noorwegen en dat Noors hun moedertaal is. Hierdoor kennen zij niet alleen de Noorse taal maar ook de Noorse cultuur. Hierdoor kunnen zij tijdens het vertalen rekening houden met culturele verschillen of uitdrukkingen.

Kies voor een betrouwbaar Noors vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect verzorgt al jaren Noorse vertalingen. Naast onze jarenlange ervaring zijn wij tevens ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 certificering hebben wij omdat we veel tijd besteden aan klanttevredenheid. De ISO-17100 certificering verplicht ons om alleen te werken met hoogopgeleide vertalers en de vertaalde teksten te laten reviseren door ervaren revisors. Onze ervaring en certificeringen geven de garantie dat wij je voorzien van de perfecte vertaling.

Noors vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Noors onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 170 bestanden van en naar het Noors. Onze Noorse vertalers kunnen voor jou van en naar het Noors vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Noorse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Noors vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Noors – Nederlands, Nederlands – Noors, Duits – Noors, Noors - Duits en Frans – Noors zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Noorse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse webshop vertalen naar het Noors? Wij helpen je graag verder!