Gecertificeerd Zweeds vertaalbureau

Als Zweeds vertaalbureau vertalen wij regelmatig voor Nederlandse organisaties naar het Zweeds. Door de stabiele economie en de groei van de import wordt het voor Nederlandse bedrijven steeds interessanter om zaken te doen met een Zweeds bedrijf. Hierbij is het van belang dat de boodschap op de juiste manier wordt overgebracht op de doelgroep. Door onze kennis en jarenlange ervaring als Zweeds vertaalbureau kunnen wij voor jou de taalbarrières doorbreken.

Onze Zweedse vertaaldienst

Regelmatig krijgen wij de vraag om Zweedse teksten te vertalen naar een andere taal en omgekeerd. Het gaat hierbij voornamelijk om juridische, marketing- of technische teksten. Vertaalbureau Perfect heeft veel ervaring met Zweedse vertalingen en is het aangewezen vertaalbureau om jouw teksten te laten vertalen. Naast het verzorgen van vertalingen, redigeren wij ook vaak vertaalde teksten. Wij zorgen er niet alleen voor dat eventuele onvolkomenheden uit de tekst worden verwijderd, maar wij kunnen desgewenst ook adviseren over aanpassingen in de formulering. Op deze manier kan je de tekst nog beter afstemmen op de doelgroep.

zweedse vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Gecertificeerd Zweeds vertaalbureau met in-house vertalers

Al onze vertalingen zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Dit komt doordat wij door het KIWA zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Een van de voordelen van die certificering is dat wij uitsluitend werken met ervaren hoogopgeleide vertalers. Daarnaast zijn deze vertalers ook allemaal native speakers waardoor zij niet alleen de taal, maar ook de cultuur van het land goed kennen. Na het vertaalproces wordt elke tekst nog gecontroleerd door een van onze gespecialiseerde revisors.

Naast vertalingen van en naar het Zweeds zijn wij ook gespecialiseerd in het Deens, Noors en Fins. Kortom: een gecertificeerd Scandinavisch vertaalbureau.

Zweeds vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Zweeds onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 300 bestanden van en naar het Zweeds. Onze Zweedse vertalers kunnen voor jou van en naar het Zweeds vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Zweedse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Zweeds vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Zweeds – Nederlands, Nederlands – Zweeds, Duits – Zweeds, Zweeds – Duits en Engels – Zweeds zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Zweedse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse documenten vertalen naar het Zweeds? Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen bij Zweedse vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Zweedse vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Zweedse vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Zweedse vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van een Zweedse vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Wij leveren topkwaliteit Zweedse vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw Zweedse vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Zweedse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.