Gecertificeerd Deens vertaalbureau

Als Deens vertaalbureau zijn wij gespecialiseerd in Deense vertalingen. Vertaalbureau Perfect is zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd door KIWA. Deze keurmerken mogen als de beste kwaliteitsgarantie voor vertaalbureaus worden beschouwd.

Native Deense vertalers

Onze native Deense vertalers hebben ruime ervaring met het vertalen binnen verschillende vakgebieden, zoals het vertalen van juridische, technische, marketing- en financiële documenten. Ook wanneer je een beëdigde vertaling nodig hebt kan je bij ons terecht. Onze beëdigde vertalers staan ingeschreven bij de rechtbank en hebben de bevoegdheid om beëdigde vertalingen te verzorgen vanuit het Nederlands naar het Deens of vanuit het Deens naar het Nederlands.

deense vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Deens vertaalbureau met native speakers

Onze Deense vertalers zijn allemaal native speakers en hebben uitsluitend Deens als moedertaal. Hierdoor ben je verzekerd dat je een correcte grammaticale en culturele vertaling ontvangt. Tevens hebben al onze Deense vertalers ervaring in verschillende branches en vakgebieden. Mochten wij onverhoopt toch een vraag hebben over jouw vertaling dan nemen wij contact met je op om samen de beste vertaling te creëren. Naast het verzorgen van vertalingen bieden wij als Deens vertaalbureau ook het redigeren van teksten aan. Wij zorgen er niet alleen voor dat eventuele onvolkomenheden uit de tekst worden verwijderd, maar kunnen desgewenst ook adviseren over aanpassingen in de formulering. Op deze manier kan de tekst nog beter afgestemd worden op de doelgroep.

Ook voor de andere Scandinavische talen kun je bij ons terecht. Wij zijn tevens een gecertificeerd en ervaren Fins vertaalbureau, Noors vertaalbureau en Zweeds vertaalbureau.

Deens vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Deens onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 200 bestanden van en naar het Deens. Onze Deense vertalers kunnen voor jou van en naar het Deens vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Deense vertalingen. Laat daarom je documenten door een Deens vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Deens – Nederlands, Nederlands – Deens, Duits – Deens, Deens - Duits en Frans – Deens zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Deense vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse webshop vertalen naar het Deens? Wij helpen je graag verder!

Wij leveren topkwaliteit Deense vertalingen voor o.a.

Veelgestelde vragen bij Deense vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Deense vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Deense vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Deense vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect maakt onder meer onderscheid tussen een volledige en steekproefsgewijze kwaliteitscontrole. Vandaar dat de prijzen van een Deense vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt er een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Onze werkwijze bij Deense vertalingen

Iedere Deense vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
deens vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen voor jouw Deense vertaling

Dit kan eenvoudig via e-mail info@vertaalbureau-perfect.be, ons online offerteformulier of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

deens vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 2
Stap 2

Wij nemen je aanvraag voor de Deense vertaling aandachtig door

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

deens vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler Deens

Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

deens vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte voor jouw Deense vertaling

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

deens vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen van jouw Deense of Nederlandse teksten

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

deens vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de Deense vertaling en wij leveren jou de vertaling

De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

deens vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie voor jouw Deense vertaling

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Wij helpen je graag met jouw Deense vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Deense vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Tarieven Deens vertalen

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat je betaalt voor een Deense vertaling. Omdat Vertaalbureau Perfect graag zo transparant mogelijk is, zie je in de onderstaande tabel welke kosten (per woord) wij hanteren voor een Deense vertaling.
Deense vertalingenKwaliteitscontrole steekproefsgewijsKwaliteitscontrole volledig
Algemeen € 0,13 € 0,15
Specialistisch vakgebied € 0,14 € 0,16
Spoed alle vakgebieden * € 0,15 – € 0,16 € 0,17 – € 0,18
Minimumtarief € 40,- € 50,-
Native vertalers & garantie
Persoonlijk advies
Vertaalgeheugen mogelijk
Steekproefgewijs revisie
Volledige revisie
ISO-17100 conforme vertaling
* De vertaling dient dezelfde dag geleverd te worden of er moeten meer dan 2.000 woorden per werkdag vertaald worden.
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.