Aansprekend je sollicitatiebrief vertalen

Je bent op zoek naar een stage of baan in het buitenland. Je hebt een goedgevulde CV en een ijzersterke sollicitatiebrief. In het Nederlands. Helaas zal de ontvanger deze brief daarom niet kunnen begrijpen. Omdat je in een ander land wilt werken, heb je waarschijnlijk geprobeerd de taal een beetje te leren, maar je spreekt het lang niet genoeg om je sollicitatiebrief zelf te vertalen. In dat geval is het goed idee om de native speaker vertalers van Vertaalbureau Perfect in te schakelen om jouw brief voor je te vertalen.

Vertalers met ruime ervaring met sollicitatiebrief vertalen

Onze vertalers vertalen al jaren sollicitatiebrieven naar verschillende (ook minder gangbare) talen zoals Hongaars, Waals en Azerbeidzjaans. Zij kennen de taal als geen ander, omdat zij met de taal zijn opgegroeid. Zij kennen het verschil tussen spreektaal en zakelijke schrijftaal. Zij kennen de nuances die belangrijk zijn bij de communicatie in die taal. Zij kunnen jouw sollicitatiebrief vertalen met het oog voor de cultuurverschillen. Nog belangrijker is dat zij in de vertaling rekening houden met jouw schrijfstijl. De vertalers begrijpen dat jij tijd en energie hebt gestoken in het schrijven van een brief die jou het beste omschrijft en schrijven de brief daarom in jouw eigen woorden in de doeltaal. Het handigst is om ook jouw CV en certificaten door dezelfde vertalers te laten omzetten naar de doeltaal zodat dezelfde woordkeuze gehanteerd wordt.

sollicitatiebrief vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Correcte vertaling van een sollicitatiebrief is belangrijk

Een sollicitatiebrief is de eerste indruk die je nieuwe werkgever van je heeft. Fouten mogen daarom niet voorkomen in je brief, ook geen kleine fouten. Daarom werken wij alleen met erkende vertalers met jarenlange ervaring. Om er zeker van te zijn dat er toch geen kleine foutjes in de tekst sluipen, laten wij alle vertalingen controleren door een ervaren revisor. Jij moet er namelijk van uit kunnen gaan dat de vertaling net zo ijzersterk is als jouw Nederlandse brief.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw sollicitatiebrief vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.