Ervaren Hongaars vertaalbureau

Dankzij de grote badplaatsen en ongerepte natuur is Hongarije een ontzettend populaire vakantiebestemming. Als jij in de toerismebranche werkt en veel zakendoet met Hongarije, dan zul je veel documentatie zoals brochures en folders van en naar het Hongaars moeten vertalen. Ook als je een tweetalige website hebt in het Nederlands en Hongaars, dan kun je het Nederlandse deel zelf schrijven en het Hongaarse deel laten vertalen. Als Hongaars vertaalbureau kunnen wij je daar uitstekend mee helpen.

Doe jij zaken in Hongarije, dan kunnen wij je helpen. Het maakt daarbij niet uit in welke branche je werkzaam bent. Of je nu een medische, technische, marketing of juridische vertaling nodig hebt in het Hongaars, onze native speakers helpen je graag.

De Hongaarse taal

Het Hongaars is een bijzondere taal. De meeste talen in Europa lijken op de taal in een naburig land, maar dit geldt niet voor het Hongaars. Net als het Fins en het Ests, is het Hongaars een Finoegrische taal. Men zegt wel eens dat het Hongaars het meest op het Fins lijkt. De talen hebben dezelfde oorsprong, maar zijn ondertussen zoveel veranderd, dat er nu nog maar weinig overeenkomsten zijn.

Hongaarse native speakers

Elk land heeft zijn eigen omgangsvormen. Door deze te kennen en je hier aan te houden, zorg je voor fijne samenwerking. Dit weten wij als geen ander. Daarom zijn al onze Hongaarse vertalers native speakers. Zij zijn met de taal en cultuur opgegroeid en weten als geen ander welke woordkeuze het beste is voor jouw vertalingen. Zij vertalen jouw documenten met gevoel voor de cultuur en de omgangsvormen van jouw doelgroep. Zij zijn met de taal en cultuur opgegroeid en weten als geen ander welke woordkeuze het beste is voor jouw vertalingen. Zij vertalen jouw documenten met gevoel voor de cultuur en de omgangsvormen van jouw doelgroep.

hongaarse vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Gecertificeerd Hongaars vertaalbureau

Wij zijn als Hongaars vertaalbureau ISO gecertificeerd. Wij evalueren continu onze procedures om onze klanttevredenheid te verhogen. Als wij jouw opdracht in behandeling nemen, dan koppelen wij deze aan een Hongaarse vertaler die gespecialiseerd is in het vakgebied of branche. Een testament wordt door een juridische vertaler behandeld, een website door een marketing specialist. Daarnaast worden alle teksten gecontroleerd door een ervaren revisor.

Hongaars vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Hongaars onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2019 vertaalden wij meer dan 200 bestanden van en naar het Hongaars. Onze Hongaarse vertalers kunnen voor jou van en naar het Hongaars vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Hongaarse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Hongaars vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Hongaars – Nederlands, Nederlands – Hongaars, Duits – Hongaars, Hongaars - Duits en Engels – Hongaars zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Hongaarse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse documenten vertalen naar het Hongaars? Wij helpen je graag verder!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw Hongaarse vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Hongaarse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.