Ervaren Hongaars vertaalbureau

Dankzij de grote badplaatsen en ongerepte natuur is Hongarije een ontzettend populaire vakantiebestemming. Als jij in de toerismebranche werkt en veel zakendoet met Hongarije, dan zul je veel documentatie zoals brochures en folders van en naar het Hongaars moeten vertalen. Ook als je een tweetalige website hebt in het Nederlands en Hongaars, dan kun je het Nederlandse deel zelf schrijven en het Hongaarse deel laten vertalen. Als Hongaars vertaalbureau kunnen wij je daar uitstekend mee helpen.

Doe jij zaken in Hongarije, dan kunnen wij je helpen. Het maakt daarbij niet uit in welke branche je werkzaam bent. Of je nu een medische, technische, marketing of juridische vertaling nodig hebt in het Hongaars, onze native speakers helpen je graag.

De Hongaarse taal

Het Hongaars is een bijzondere taal. De meeste talen in Europa lijken op de taal in een naburig land, maar dit geldt niet voor het Hongaars. Net als het Fins en het Ests, is het Hongaars een Finoegrische taal. Men zegt wel eens dat het Hongaars het meest op het Fins lijkt. De talen hebben dezelfde oorsprong, maar zijn ondertussen zoveel veranderd, dat er nu nog maar weinig overeenkomsten zijn.

Hongaarse native speakers

Elk land heeft zijn eigen omgangsvormen. Door deze te kennen en je hier aan te houden, zorg je voor fijne samenwerking. Dit weten wij als geen ander. Daarom zijn al onze Hongaarse vertalers native speakers. Zij zijn met de taal en cultuur opgegroeid en weten als geen ander welke woordkeuze het beste is voor jouw vertalingen. Zij vertalen jouw documenten met gevoel voor de cultuur en de omgangsvormen van jouw doelgroep.

hongaarse vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Gecertificeerd Hongaars vertaalbureau

Wij zijn als Hongaars vertaalbureau ISO gecertificeerd. Wij evalueren continu onze procedures om onze klanttevredenheid te verhogen. Als wij jouw opdracht in behandeling nemen, dan koppelen wij deze aan een Hongaarse vertaler die gespecialiseerd is in het vakgebied of branche. Een testament wordt door een juridische vertaler behandeld, een website door een marketing specialist. Daarnaast worden alle teksten gecontroleerd door een ervaren revisor.

Hongaars vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Hongaars onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 200 bestanden van en naar het Hongaars. Onze Hongaarse vertalers kunnen voor jou van en naar het Hongaars vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Hongaarse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Hongaars vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Hongaars – Nederlands, Nederlands – Hongaars, Duits – Hongaars, Hongaars - Duits en Engels – Hongaars zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Hongaarse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse documenten vertalen naar het Hongaars? Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen bij Hongaarse vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Hongaarse vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Hongaarse vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Hongaarse vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van een Hongaarse vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Wij leveren topkwaliteit Hongaarse vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw Hongaarse vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Hongaarse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.