Ervaren Hongaars vertaalbureau

Dankzij de grote badplaatsen en ongerepte natuur is Hongarije een ontzettend populaire vakantiebestemming. Als jij in de toerismebranche werkt en veel zakendoet met Hongarije, dan zul je veel documentatie zoals brochures en folders van en naar het Hongaars moeten vertalen. Ook als je een tweetalige website hebt in het Nederlands en Hongaars, dan kun je het Nederlandse deel zelf schrijven en het Hongaarse deel laten vertalen. Als Hongaars vertaalbureau kunnen wij je daar uitstekend mee helpen.

Doe jij zaken in Hongarije, dan kunnen wij je helpen. Het maakt daarbij niet uit in welke branche je werkzaam bent. Of je nu een medische, technische, marketing of juridische vertaling nodig hebt in het Hongaars, onze native speakers helpen je graag.

De Hongaarse taal

Het Hongaars is een bijzondere taal. De meeste talen in Europa lijken op de taal in een naburig land, maar dit geldt niet voor het Hongaars. Net als het Fins en het Ests, is het Hongaars een Finoegrische taal. Men zegt wel eens dat het Hongaars het meest op het Fins lijkt. De talen hebben dezelfde oorsprong, maar zijn ondertussen zoveel veranderd, dat er nu nog maar weinig overeenkomsten zijn.

Hongaarse native speakers

Elk land heeft zijn eigen omgangsvormen. Door deze te kennen en je hier aan te houden, zorg je voor fijne samenwerking. Dit weten wij als geen ander. Daarom zijn al onze Hongaarse vertalers native speakers. Zij zijn met de taal en cultuur opgegroeid en weten als geen ander welke woordkeuze het beste is voor jouw vertalingen. Zij vertalen jouw documenten met gevoel voor de cultuur en de omgangsvormen van jouw doelgroep. Zij zijn met de taal en cultuur opgegroeid en weten als geen ander welke woordkeuze het beste is voor jouw vertalingen.

Zij vertalen jouw documenten met gevoel voor de cultuur en de omgangsvormen van jouw doelgroep.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
Hongaars vertaalbureau

Gecertificeerd Hongaars vertaalbureau

Wij zijn als Hongaars vertaalbureau ISO gecertificeerd. Wij evalueren continu onze procedures om onze klanttevredenheid te verhogen. Als wij jouw opdracht in behandeling nemen, dan koppelen wij deze aan een Hongaarse vertaler die gespecialiseerd is in het vakgebied of branche. Een testament wordt door een juridische vertaler behandeld, een website door een marketing specialist. Daarnaast worden alle teksten gecontroleerd door een ervaren revisor.

Hongaars vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Hongaars onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 200 bestanden van en naar het Hongaars. Onze Hongaarse vertalers kunnen voor jou van en naar het Hongaars vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Hongaarse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Hongaars vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Hongaars – Nederlands, Nederlands – Hongaars, Duits – Hongaars, Hongaars - Duits en Frans – Hongaars zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Hongaarse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse documenten vertalen naar het Hongaars? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag met jouw Hongaarse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >