Ests vertaalbureau met ruime ervaring

Als Ests vertaalbureau zien wij het aantal vertalingen naar het Ests hard groeien. Op 1 mei 2004 is Estland tot de EU toegetreden. Hierdoor zijn steeds meer zakelijke vertalingen gewenst door organisaties die in Estland zaken doen. Onze vertalers krijgen dagelijks verzoeken binnen voor vertalingen, waardoor zij zeer ervaren zijn en blijven.

Native Estse vertalers

Het Ests, of Estisch, wordt door 1 miljoen mensen gesproken en is hierdoor de op twee na kleinste taal in Europa. Het is een Finoegrische taal, net als het Fins. In tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt, is de taal niet verwant aan het Lets. Onze vertalingen worden uitsluitend uitgevoerd door native speakers, omdat ze niet alleen de taal, maar ook de cultuur goed kennen.

Je bent hierdoor verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vertaling, waarbij in het taalgebruik ook rekening is gehouden met de cultuur.

“Always give people more than what they expect to get.”

Thomas
Projectmanager
ests vertaalbureau

Gecertificeerd Ests vertaalbureau

Wij beschikken over zowel een ISO-9001 als een ISO-17100 certificering. Deze twee certificeringen garanderen dat klanttevredenheid op de eerste plek staat en dat wij continu de bedrijfsprocessen optimaliseren. Daarnaast garandeert de ISO-17100 norm een hoge kwaliteit van de vertalingen. Volgens deze normen wordt elke vertaling gecontroleerd door een ervaren revisor. Onze vertalingen dragen daarom bij aan een goede band met Estse klanten en zakenpartners. Vertaalbureau Perfect garandeert dan ook een snelle, voordelige en een aansprekende vertaling.

Wij zijn tevens gecertificeerd in het vertalen van Fins en Lets, dus ook voor deze talen kun je bij ons terecht!

Ests vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Ests onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 50 bestanden van en naar het Ests. Onze Estse vertalers kunnen voor jou van en naar het Ests vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Estse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Ests vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Ests – Nederlands, Nederlands – Ests, Duits – Ests, Ests - Duits en Frans – Ests zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Estse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse algemene voorwaarden vertalen naar het Ests? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag met jouw Estse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >