Erkend Lets vertaalbureau met ruime ervaring

Als je regelmatig zakendoet in Letland, dan zal je ook vaak teksten moeten laten vertalen van en naar het Lets. Wij doen dit regelmatig voor klanten die actief zijn op de Letse markt. Voor Letse vertalingen biedt Vertaalbureau Perfect de uitkomst.

De Letse taal

De Letse taal is nauw verwant aan Litouws. Het grote verschil tussen de talen is dat het Lets Finoegrische invloeden heeft. De taal heeft 7 naamvallen en gebruikt geen lidwoorden. Onze native speaker vertalers kennen deze taal door en door en zijn opgegroeid met de Letse cultuur. Zij vertalen teksten met gevoel en houden rekening met de cultuur van de doelgroep.

Als Lets vertaalbureau zijn bij ons alleen hoogopgeleide ervaren Letse vertalers werkzaam. Hiermee garanderen wij een hoogwaardige kwalitatieve vertaling. Onze vertalers hebben ervaring in diverse branches en vakgebieden en daardoor kunnen wij teksten voor bijna alle vakgebieden vertalen naar het Lets. Of je nu een technische, juridische en medische vertaling nodig hebt, onze native speaker vertalers vertalen met plezier jouw documenten.

letse vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Gecertificeerd Lets vertaalbureau met native speakers

Vertaalbureau Perfect is als één van de weinige vertaalbureaus in Nederland zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Deze certificeringen houden in dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de ISO. De ISO-9001 norm houdt in dat wij onze klanttevredenheid continu verhogen en de ISO-17100 richtlijn is gericht op de hoge kwaliteit van de vertalingen. Dankzij onze Letse native speaker vertalers en de ervaren Letse revisors kunnen wij deze hoge kwaliteit dan ook garanderen.

Lets vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Lets onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Letse vertalers kunnen voor jou van en naar het Lets vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Letse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Lets vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Lets – Nederlands, Nederlands – Lets, Duits – Lets, Lets - Duits en Engels – Lets zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Letse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse CSV bestand vertalen naar het Lets? Wij helpen je graag verder!

Wij leveren topkwaliteit Letse vertalingen voor o.a.

Veelgestelde vragen bij Letse vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Letse vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Letse vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Letse vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect maakt onder meer onderscheid tussen een volledige en steekproefsgewijze kwaliteitscontrole. Vandaar dat de prijzen van een Letse vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt er een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Onze werkwijze bij Letse vertalingen

Iedere Letse vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
lets vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen voor jouw Letse vertaling

Dit kan eenvoudig via e-mail info@vertaalbureau-perfect.be, ons online offerteformulier of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

lets vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 2
Stap 2

Wij nemen je aanvraag voor de Letse vertaling aandachtig door

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

lets vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler Lets

Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

lets vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte voor jouw Letse vertaling

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

lets vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen van jouw Letse of Nederlandse teksten

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

lets vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de Letse vertaling en wij leveren jou de vertaling

De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

lets vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie voor jouw Letse vertaling

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Wij helpen je graag met jouw Letse vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Letse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Tarieven Lets vertalen

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat je betaalt voor een Letse vertaling. Omdat Vertaalbureau Perfect graag zo transparant mogelijk is, zie je in de onderstaande tabel welke kosten (per woord) wij hanteren voor een Letse vertaling.
Letse vertalingenKwaliteitscontrole steekproefsgewijsKwaliteitscontrole volledig
Algemeen € 0,13 € 0,15
Specialistisch vakgebied € 0,14 € 0,16
Spoed alle vakgebieden * € 0,15 – € 0,16 € 0,17 – € 0,18
Minimumtarief € 40,- € 50,-
Native vertalers & garantie
Persoonlijk advies
Vertaalgeheugen mogelijk
Steekproefgewijs revisie
Volledige revisie
ISO-17100 conforme vertaling
* De vertaling dient dezelfde dag geleverd te worden of er moeten meer dan 2.000 woorden per werkdag vertaald worden.
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.