Erkend Lets vertaalbureau met ruime ervaring

Als je regelmatig zakendoet in Letland, dan zal je ook vaak teksten moeten laten vertalen van en naar het Lets. Wij doen dit regelmatig voor klanten die actief zijn op de Letse markt. Voor Letse vertalingen biedt Vertaalbureau Perfect de uitkomst.

De Letse taal

De Letse taal is nauw verwant aan Litouws. Het grote verschil tussen de talen is dat het Lets Finoegrische invloeden heeft. De taal heeft 7 naamvallen en gebruikt geen lidwoorden. Onze native speaker vertalers kennen deze taal door en door en zijn opgegroeid met de Letse cultuur. Zij vertalen teksten met gevoel en houden rekening met de cultuur van de doelgroep.

Als Lets vertaalbureau zijn bij ons alleen hoogopgeleide ervaren Letse vertalers werkzaam. Hiermee garanderen wij een hoogwaardige kwalitatieve vertaling. Onze vertalers hebben ervaring in diverse branches en vakgebieden en daardoor kunnen wij teksten voor bijna alle vakgebieden vertalen naar het Lets. 

Of je nu een technischejuridische en medische vertaling nodig hebt, onze native speaker vertalers vertalen met plezier jouw documenten.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
certificaat vertalen

Gecertificeerd Lets vertaalbureau met native speakers

Vertaalbureau Perfect is als één van de weinige vertaalbureaus in Nederland zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Deze certificeringen houden in dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de ISO-9001 en de ISO-17100. De ISO-9001 norm houdt in dat wij onze klanttevredenheid continu verhogen en de ISO-17100 richtlijn is gericht op de hoge kwaliteit van de vertalingen. Dankzij onze Letse native speaker vertalers en de ervaren Letse revisors kunnen wij deze hoge kwaliteit dan ook garanderen.

Lets vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Lets onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Letse vertalers kunnen voor jou van en naar het Lets vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Letse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Lets vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Lets – Nederlands, Nederlands – Lets, Duits – Lets, Lets - Duits en Frans – Lets zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Letse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse CSV bestand vertalen naar het Lets? Wij helpen je graag verder!