Secuur je certificaat vertalen

Een certificaat is het bewijs dat je een bepaalde opleiding hebt afgerond of bepaalde vaardigheden hebt opgedaan. Dit document is voor jou erg belangrijk om de volgende stap in je carrière te zetten. Wil je dit in het buitenland doen, dan kun je dit certificaat vertalen naar de taal van het land waar je heengaat. Bij Vertaalbureau Perfect hebben wij gecertificeerde en beëdigde vertalers. Beide zijn hoogopgeleid en ervaren en kunnen jouw certificaat op de correcte manier omzetten naar een andere taal. Het verschil is dat een beëdigde vertaling nodig is als je je certificaat wilt gebruiken voor bijvoorbeeld een baan bij de overheid.

Foutloos certificaat vertalen

Bij een certificaat is het belangrijk dat de vertaling klopt, zodat je niet ineens andere kwalificaties hebt die niet op het oorspronkelijke document staan. Onze vertalers zijn native speakers, waardoor zij weten welke scholingsniveaus en opleidingen in het buitenland overeenkomen met de Nederlandse. Zij vertalen hogeschool, bijvoorbeeld, niet met high school als ze dit naar het Engels vertalen. Onze vertalers kunnen jouw certificaat omzetten naar een groot aantal andere talen. Het handigst is om ook jouw sollicitatiebrief en CV door ook door ons te laten vertalen. Dat zorgt ervoor dat in alle documenten dezelfde woordkeuze gehanteerd wordt.

certificaat vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Wij zijn al een van de weinige vertaalbureaus in Nederland zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-certificering stelt als eis dat wij te allen tijde onze procedures evalueren en optimaliseren om onze klanttevredenheid op het hoogste niveau houden. Dit doen wij door alleen met hoogopgeleide, erkende vertalers te werken zodat onze vertalingen van de beste kwaliteit zijn. Zij kunnen documenten met het juiste gevoel vertalen en kennen het vakjargon die erbij komt kijken. Ook onze revisors die daarna de projecten controleren hebben jarenlange ervaring met zowel de talencombinatie als het vakgebied. De vakkennis van onze vertalers en revisors is van groot belang, omdat er geen fouten mogen sluipen in goede eindproducten. Kies daarom voor Vertaalbureau Perfect als je een belangrijk document zoals een certificaat wilt laten vertalen.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw certificaat vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.