Professioneel je CV laten vertalen

Je CV laten vertalen door een professioneel vertaalbureau. Wij helpen je graag als een potentiële werkgever vraagt om bijv. een Engelse versie van jouw CV en/of motivatie. Op je CV staan je opleidingen en je werkverleden. De combinatie van een goedgevuld CV en een sterke sollicitatiebrief zorgt ervoor dat je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Wil je in het buitenland solliciteren of is het een Nederlands, maar internationaal opererend bedrijf, laat dan jouw CV vertalen naar de taal van dat land. Belangrijk bij de vertaling van je CV is dat er rekening wordt gehouden met het feit dat landen verschillende opleidingsniveaus hanteren. De vertalers van Vertaalbureau Perfect zijn op de hoogte van de buitenlandse equivalenten van Nederlandse opleidingen.

CV vertalen door ervaren CV vertalers

Onze vertalers hebben ruime ervaring in het vertalen van CV’s. Naast het feit dat zij rekening houden met de opleidingsniveaus en benamingen van opleidingen in het buitenland, gaan zij uiterst nauwkeurig te werk. Het gaat hierbij om jouw toekomst en jouw kansen op de arbeidsmarkt en zij begrijpen dat fouten in je CV jouw kansen verkleinen.

cv vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

CV laten vertalen door native speakers

Native speakers zijn opgegroeid in het buitenland en kennen de taal en cultuur door en door. Daarom kunnen zij perfect jouw CV vertalen. Voor het beste resultaat raden wij aan om ook je sollicitatiebrief en certificaten en diploma’s te laten vertalen door dezelfde medewerker. Deze houdt dan één lijn aan in het taalgebruik waardoor al jouw documentatie een mooi geheel vormt. Om de kwaliteit van je vertalingen te waarborgen zijn wij ISO gecertificeerd. Deze certificeringen vereisen dat wij ons kwaliteitsbeleid continu optimaliseren en naleven. Hierdoor verbeteren wij onze procedures steeds verder zodat onze klanten altijd de hoogste kwaliteit vertalingen van ons kan verwachten.

Kwaliteitsgarantie geldt voor alle vertalingen

Mocht je niet tevreden zijn met de vertaling, dan passen wij deze tot 30 dagen na levering kosteloos aan. Uiteraard is het altijd handiger om de vertaling gelijk in een keer naar tevredenheid te laten uitvoeren. Daarom bespreken wij vooraf of jij specifieke wensen heb ten aanzien van het project. Denk hierbij aan de “tone of voice”, bepaalde terminologie en stilistische wensen. Wil je je CV laten vertalen met kwaliteitsgarantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw CV vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.