Scriptie professioneel laten vertalen?

Je scriptie is het eindproduct van je studie. Alles wat je geleerd hebt pas je toe tijdens het onderzoek en daarom mag je trots zijn op het eindproduct. Omdat universiteiten steeds internationaler worden, kun je je scriptie vertalen naar een internationale taal. Hierbij kan Vertaalbureau Perfect je bijstaan.

Laat jouw scriptie vertalen naar elke gewenste taal

Onze vertalers zijn niet alleen native speakers die een bepaalde taalcombinatie uitstekend beheersen. Zij zijn ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij met gemak jouw scriptie voor je omzetten naar elke gewenste taal. Wij hebben erkende vertalers in dienst die gespecialiseerd zijn in software, geneeskunde, rechten, techniek, financiën en marketing.

Hierdoor kennen zij het vakjargon en kunnen zij de juiste woorden gebruiken om jouw scriptie op een professionele manier te vertalen.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
scriptie vertalen

Je scriptie liever zelf vertalen? Wij staan je bij!

Mocht je liever zelf je scriptie vertalen, ook dan kunnen wij je bijstaan. Als jij het document herschrijft in de doeltaal, dan redigeren wij deze voor je. Je gebruikt dan je eigen kennis en achtergrond om de inhoud zo goed mogelijk om te zetten, en wij kijken deze daarna voor je na. Dit is prijstechnisch voordeliger dan als wij het hele document vertalen.

Een gecertificeerd vertaalbureau dat meedenkt

Als je je scriptie zelf vertaalt, dan kijken wij deze taaltechnisch voor je na. Uiteraard kunnen wij je ook tips geven als bepaalde inhoudelijke zaken ons opvallen. Wij willen namelijk dat je tevreden bent met je vertaling. Voor al onze projecten geven wij een tevredenheidsgarantie af. Ben je niet tevreden met het eindproduct? Dan passen wij binnen 30 dagen nadat deze is geleverd, deze kosteloos aan. Zo kunnen wij jou verzekeren dat wij het beste product aan je opleveren. Gegarandeerd.

Wij helpen je graag met jouw scriptie vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >