Scriptie professioneel laten vertalen?

Je scriptie is het eindproduct van je studie. Alles wat je geleerd hebt pas je toe tijdens het onderzoek en daarom mag je trots zijn op het eindproduct. Omdat universiteiten steeds internationaler worden, kun je je scriptie vertalen naar een internationale taal. Hierbij kan Vertaalbureau Perfect je bijstaan.

Laat jouw scriptie vertalen naar elke gewenste taal

Onze vertalers zijn niet alleen native speakers die een bepaalde taalcombinatie uitstekend beheersen. Zij zijn ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij met gemak jouw scriptie voor je omzetten naar elke gewenste taal. Wij hebben erkende vertalers in dienst die gespecialiseerd zijn in software, geneeskunde, rechten, techniek, financiën en marketing. Hierdoor kennen zij het vakjargon en kunnen zij de juiste woorden gebruiken om jouw scriptie op een professionele manier te vertalen.

scriptie vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen een optimaal resultaat kunnen bereiken."
Thomas Lubbers – Projectmanager

Je scriptie liever zelf vertalen? Wij staan je bij!

Mocht je liever zelf je scriptie vertalen, ook dan kunnen wij je bijstaan. Als jij het document herschrijft in de doeltaal, dan redigeren wij deze voor je. Je gebruikt dan je eigen kennis en achtergrond om de inhoud zo goed mogelijk om te zetten, en wij kijken deze daarna voor je na. Dit is prijstechnisch voordeliger dan als wij het hele document vertalen.

Een gecertificeerd vertaalbureau dat meedenkt

Als je je scriptie zelf vertaalt, dan kijken wij deze taaltechnisch voor je na. Uiteraard kunnen wij je ook tips geven als bepaalde inhoudelijke zaken ons opvallen. Wij willen namelijk dat je tevreden bent met je vertaling. Voor al onze projecten geven wij een kwaliteitsgarantie af. Ben je niet tevreden met het eindproduct? Dan passen wij binnen 30 dagen nadat deze is geleverd, deze kosteloos aan. Zo kunnen wij jou verzekeren dat wij het beste product aan je opleveren. Gegarandeerd.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw scriptie vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.