Gecertificeerd vertaalbureau Maastricht

Het vertalen van teksten is een belangrijke en lastige taak. Bij ons vertaalbureau in de regio Maastricht streven wij ernaar om elke vertaling af te stemmen op de wensen van de klant en daarmee hun doelgroep op de beste manier aanspreken. Met onze vertalingen kunnen bedrijven helder communiceren met hun klanten. Onze native vertalers beheersen in totaal meer dan 35 talen. Daarnaast hebben zij kennis van diverse branches, zoals chemie & farmacie, de financiële branche en de technische branche.

Juiste inzet tekst en cultuur

Het vertalen van teksten is niet voldoende om een kwalitatief hoogwaardige vertaling aan te leveren. Er moeten rekening worden gehouden met bijvoorbeeld terminologie. Ook cultuurverschillen spelen een belangrijke rol in de keuze voor de juiste woorden. Een onervaren vertaler kan onbedoeld fouten maken, waardoor de tekst op de verkeerde manier geïnterpreteerd kan worden. Dat kan het imago van een bedrijf flink beschadigen. Jouw teksten worden vertaald door in-house, native vertalers. Zij zijn geboren en getogen in het land van hun moedertaal. Hierdoor zijn ze in staat om de juiste afstemming op de cultuur maken om de boodschap correct over te brengen en hebben zij de kennis om terminologie op de juiste manier te vertalen. Ons vertaalbureau biedt een kwaliteitsgarantie voor alle vertalingen. Wij hebben dan ook een zeer hoge klantwaardering.

vertaalbureau maastricht vertaalbureau perfect belgië
"Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen een optimaal resultaat kunnen bereiken."
Thomas Lubbers – Projectmanager

Vertaalbureau Maastricht met gegarandeerde kwaliteit

Wij hebben voor ons vertaalbureau in de regio Maastricht efficiënte en doelgerichte werkprocessen opgesteld. Voor elke vertaalopdracht wordt een briefing opgesteld. Samen met een projectmanager bespreek je de opdracht en je wensen. Wil je dat een bepaalde ‘tone of voice’ wordt gehanteerd? Of maakt jouw bedrijf gebruik van een specifieke terminologie? Geef dit van tevoren aan, zodat wij de vertalingen op deze wensen af kunnen stemmen. Zo kunnen we stijl gerelateerde fouten voorkomen. Mocht de vertaling niet helemaal aan jouw wensen voldoen, dan kun je tot 30 dagen na het aanleveren nog aanpassingen doorgeven. Wij hebben een certificaat voor de ISO-17100 norm. Daardoor zijn wij verplicht om alle vertalingen te laten controleren door een tweede native vertaler. Ook dienen we alle vertalingen aan te leveren zoals dat in de overeenkomst is vastgesteld.

Afspraak maken

Wil je jouw teksten laten vertalen door een gecertificeerd vertaalbureau in Maastricht? Dan kun je contact opnemen met Vertaalbureau Perfect. Wij werken voor diverse klanten binnen heel Nederland. Klanten in Maastricht kunnen een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging in Eindhoven. Je kan ons bereiken via +31 (0)40 - 218 0525 of via info@vertaalbureau-perfect.be. Onze projectmanagers komen ook graag naar jouw locatie voor een gesprek.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 733 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.