Ons vertaalbureau in Eindhoven

Wij hebben als Vertaalbureau Perfect een vestiging in Eindhoven om organisaties in rond Eindhoven optimaal te kunnen helpen met hun vertalingen. Een van onze projectmanagers plant graag een afspraak in bij jou of bij ons op locatie. Indien je hier geen behoefte aan hebt kunnen wij ook 100% online en per telefoon samenwerken.

In-house native vertalers

Vertaalbureau Perfect Eindhoven weet als geen ander dat een slecht vertaalde tekst negatieve gevolgen kan hebben. Denk hierbij aan imagoschade, minder verkopen en/of verminderd vertrouwen onder klanten. Vertaalbureau Perfect heeft vele jaren ervaring opgedaan in diverse vakgebieden.  Wij beschikken dan ook over uitstekende referenties in bijna elk vakgebied. Of het nu gaat om een technische vertalingen, medische vertalingen of het vertalen van websites en webshops. Onze in-house ervaren en gespecialiseerde vertalers leveren vertalingen van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de vertalers van Vertaalbureau Perfect allemaal native speakers. 

Native speakers zijn mensen die geboren en getogen zijn in een bepaald land. Dit betekent niet alleen dat ze de doeltaal van de vertaling uitstekend kennen, maar ook de cultuur van het land waarvoor de vertaling bestemd is.

“ Wij beschikken over veel native vertalers met verschillende achtergronden. ”

Thomas
Projectmanager
vertaalbureau eindhoven

Gecertificeerd vertaalbureau Eindhoven

Als vertaalbureau beschikken wij over zowel een ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Deze certificeringen verplichten ons onder andere uitsluitend samen te werken met hoogopgeleide en ervaren vertalers. Daarnaast wordt elke vertaling nauwkeurig gecontroleerd door een van onze ervaren revisors. Dankzij onze certificeringen en door alleen maar samen te werken met de beste native vertalers zijn wij in staat de perfecte vertaling te leveren.

Via ons telefoonnummer 040 - 218 0525 of e-mail info@vertaalbureau-perfect.be kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken en eventuele aanvullende informatie te verstrekken.

Vertaalbureau Eindhoven