Professioneel vertaalbureau Breda en omstreken

Elke vertaalopdracht is anders. Bij ons vertaalbureau voor bedrijven in Breda bieden wij vertaaldiensten voor verschillende branches en communicatiemiddelen aan, zodat wij jou vrijwel altijd van dienst kunnen zijn. Een aantal vertalers is gespecialiseerd in het opstellen van conversiegerichte vertalingen, die ook goed vindbaar zijn in de zoekmachine. De vertalingen dragen zo bij aan de online doelstellingen van je bedrijf.

Vertaalbureau Breda gespecialiseerd in o.a. : Digitale vertalingen

Bij ons vertaalbureau in de regio Breda maken we onderscheid tussen digitale vertalingen en andere soorten vertalingen. Webteksten moeten niet alleen correct worden vertaald, maar ze moeten ook de vindbaarheid en de conversie verhogen. Vertaalbureau Perfect heeft zich gespecialiseerd in het digitaal vertalen, zoals het vertalen van een Wordpress website, het vertalen van een webshop en het vertalen van blogs. Onze in-house, native vertalers kunnen teksten in 36 talen vertalen. Tevens zijn zij getraind in het schrijven van conversiegerichte teksten met een goede vindbaarheid. De digitale vertalingen vallen grotendeels onder de creatieve vertalingen. De tekst wordt niet letterlijk vertaald, maar de stijl en de boodschap blijven behouden. Het doel is dat de bezoekers worden gestimuleerd om een actie uit te voeren, bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte of het bestellen van een product. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat er meer bezoekers op de website komen. Wij helpen met het selecteren van relevante, anderstalige zoekwoorden. De vertaling van een zoekwoord heeft namelijk niet altijd hetzelfde zoekvolume als het oorspronkelijke zoekwoord. 

Dankzij de specialistische kennis van ons vertaalbureau voor bedrijven in Breda dragen wij bij aan het succes van jouw nieuwe online project.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
vertaalbureau breda

Onze overige diensten

Om onze klanten optimaal te kunnen helpen, bieden wij naast het digitaal vertalen ook het juridisch vertalen, technisch vertalen en specialistisch vertalen aan. De klanten van ons vertaalbureau in Breda bevinden zich in diverse branches, waaronder in de transport & logistiek branche, de technische branche, de financiële branche en de reclame & marketing branche.

Samenwerken met een vertaalbureau dichtbij Breda

Wil je de vertaalopdracht met ons doornemen? Maak dan telefonisch een afspraak. Vanuit Breda is onze vestiging in Rotterdam het dichtstbijzijnd.  Maar ook Eindhoven is goed te bereiken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 010 - 25 40 072 (Rotterdam) of 040 - 21 80 525 (Eindhoven) en via e-mailadres info@vertaalbureau-perfect.be. Onze projectmanagers vinden het ook geen probleem om bij jou op locatie te komen. Daarnaast kunnen opdrachten volledig digitaal en telefonisch afgerond worden.