Professioneel vertaalbureau Breda en omstreken

Elke vertaalopdracht is anders. Bij ons vertaalbureau voor bedrijven in Breda bieden wij vertaaldiensten voor verschillende branches en communicatiemiddelen aan, zodat wij jou vrijwel altijd van dienst kunnen zijn. Een aantal vertalers is gespecialiseerd in het opstellen van conversiegerichte vertalingen, die ook goed vindbaar zijn in de zoekmachine. De vertalingen dragen zo bij aan de online doelstellingen van je bedrijf.

Vertaalbureau Breda gespecialiseerd in o.a. : Digitale vertalingen

Bij ons vertaalbureau in de regio Breda maken we onderscheid tussen digitale vertalingen en andere soorten vertalingen. Webteksten moeten niet alleen correct worden vertaald, maar ze moeten ook de vindbaarheid en de conversie verhogen. Vertaalbureau Perfect heeft zich gespecialiseerd in het digitaal vertalen, zoals het vertalen van een Wordpress website, het vertalen van een webshopen het vertalen van blogs. Onze in-house, native vertalers kunnen teksten in 36 talen vertalen. Tevens zijn zij getraind in het schrijven van conversiegerichte teksten met een goede vindbaarheid. De digitale vertalingen vallen grotendeels onder de creatieve vertalingen. De tekst wordt niet letterlijk vertaald, maar de stijl en de boodschap blijven behouden. Het doel is dat de bezoekers worden gestimuleerd om een actie uit te voeren, bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte of het bestellen van een product. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat er meer bezoekers op de website komen. Wij helpen met het selecteren van relevante, anderstalige zoekwoorden. De vertaling van een zoekwoord heeft namelijk niet altijd hetzelfde zoekvolume als het oorspronkelijke zoekwoord.

Dankzij de specialistische kennis van ons vertaalbureau voor bedrijven in Breda dragen wij bij aan het succes van jouw nieuwe online project.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
vertaalbureau breda

Onze overige diensten

Om onze klanten optimaal te kunnen helpen, bieden wij naast het digitaal vertalen ook het juridisch vertalen, technisch vertalen en specialistisch vertalen aan. De klanten van ons vertaalbureau in Breda bevinden zich in diverse branches, waaronder in de transport & logistiek branche, de technische branche, de financiële branche en de reclame & marketing branche.

Samenwerken met een vertaalbureau dichtbij Breda

Wil je de vertaalopdracht met ons doornemen? Maak dan telefonisch een afspraak. Vanuit Breda is onze vestiging in Rotterdam het dichtstbijzijnd. Maar ook Eindhoven is goed te bereiken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 010 - 25 40 072 (Rotterdam) of 040 - 21 80 525 (Eindhoven) en via e-mailadres info@vertaalbureau-perfect.be. Onze projectmanagers vinden het ook geen probleem om bij jou op locatie te komen. Daarnaast kunnen opdrachten volledig digitaal en telefonisch afgerond worden.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >