Professioneel een blog vertalen

Als je een website hebt, dan wil je dat nieuwe bezoekers je vinden en dat oude bezoekers terug blijven komen. Wanneer jouw site niet steeds nieuwe informatie biedt, dan komen je bezoekers niet terug. Dit kun je oplossen door blogs te schrijven over onderwerpen waar jij veel van weet en die aansluiten op de content van je site. Deze blogs houden jouw site levendig en prikkelen bezoekers om terug te komen.

Nederlandse blogs vertalen

Wanneer jouw website het in Nederland goed doet en je wilt internationaal gaan, dan kun je niet alleen je website vertalen. Je kunt ook je blog vertalen. Het vertalen van je website doe je een keer. Maar omdat je nieuwe blogs blijft schrijven, moeten deze ook keer op keer omgezet worden in het aantal talen waarin ook je website bestaat.

Heb jij geen tijd om de artikeltjes in verschillende talen te schrijven? Of ben je simpelweg niet sterk genoeg in de andere taal om de stukken zelf te vertalen? Laat Vertaalbureau Perfect jou dit werk uit handen nemen.

“Het is een eer om anderen te mogen helpen in hun vertaalbehoefte.”

Kevin
Projectmanager
blog vertalen

Blog vertalen door native speakers

Alle vertalers van Vertaalbureau Perfect zijn native speakers. Zij kennen de taal door en door en weten een tekst daarom met het juiste gevoel te herschrijven. Daarnaast zijn onze native speakers ook in dat land opgegroeid waardoor ze de cultuur kennen. Met deze combinatie kunnen zij jouw blog met de juiste tone of voice schrijven, waarin zij jouw blog niet letterlijk vertalen maar juist schrijven in de nieuwe taal. Onze blog vertalers hebben daarnaast ook marketingkennis, waardoor jouw blogs zoekmachinevriendelijk worden geschreven.

Blog vertalers met vakkennis

Al onze vertalers hebben zich gespecialiseerd in een specifiek vakgebied. Hierdoor hebben zij inhoudelijke kennis over de onderwerpen in jouw blog. Heeft onze vertaler een vraag, dan kan hij deze stellen aan een collega met ervaring in dezelfde branche. Komen ze er samen niet uit, dan stellen ze de vraag aan jou, zodat je een eindproduct terugkrijgt van de hoogste kwaliteit.

Wij helpen je graag met jouw blog vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >