Gecertificeerd vertaalbureau in Tilburg

Wij als Vertaalbureau Tilburg vertalen regelmatig voor organisaties uit Tilburg en omgeving. Deze klanten worden bediend vanuit onze vestiging in Eindhoven. Wij plannen graag een afspraak bij jou op locatie. Uiteraard is het ook mogelijk om op een kantoor van ons een afspraak te plannen. Ons aantal klanten uit Tilburg groeit. Tilburg was altijd afhankelijk van de textielindustrie en dreef weinig handel met het buitenland. Tegenwoordig kent Tilburg echter een moderne economie waarbij internationale handel een steeds grotere rol speelt.

Professionele vertalingen in alle talen en voor alle vakgebieden

Voordat een bedrijf de markt van een ander land betreedt, is het van belang om te weten wat de cultuurverschillen met Nederland zijn. Daarnaast is een professionele en duidelijke communicatie van essentieel belang. Om misverstanden te voorkomen is een volledige en kwalitatief goede vertaling van groot belang. Vertaalbureau Tilburg biedt de oplossing om misverstanden te voorkomen. Wij kunnen je van vertalingen voorzien in vrijwel elke taal. Van het Bosnisch tot het Spaans en van het Bulgaars tot het Frans. Naast een ruim talenaanbod hebben wij ook veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches.

 

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
Vertaalbureau Tilburg

Gecertificeerd vertaalbureau Tilburg met in-house vertalers

Eén verkeerd vertaald woord kan al voor een misverstand zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een juridische vertaling van een tekst (contract) waarbij werknemer en werkgever verwisseld zijn, waardoor de rechten en plichten ineens zijn omgedraaid. Het kan ook fout gaan bij een technische vertaling (veiligheidsvoorschriften voor een technisch apparaat) waarbij de verkeerde terminologieën zijn gebruikt, waardoor de veiligheid van personen in gevaar komt. Wij zijn een van de weinige vertaalbureaus in Nederland die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Deze certificeringen waarborgen de kwaliteit van de vertalingen. Elke vertaling wordt door een van onze ervaren in-house vertalers opgepakt. Naast de ervaring zijn al onze vertalers native speakers van de door u gewenste doeltaal. Dit houdt in dat zij zijn opgegroeid met de taal en cultuur van dat land. Hierdoor kunnen zij niet alleen vertalen maar ook rekening houden met belangrijke cultuurverschillen.