Turks vertaalbureau met veel expertise

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw vertalingen van en naar het Turks? Als Turks vertaalbureau kunnen wij je verder helpen. Wij vertalen dagelijks teksten naar en vanuit het Turks. Onze ervaren en professionele Turkse vertalers kennen daarnaast de cultuur en tradities in Turkije en passen deze toe in de vertaling indien nodig.

Veel ervaring in Turkije

Al jaren is Turkije een populair vakantieland. Veel van onze klanten die laten vertalen naar het Turks hebben bedrijven in de toeristenbranche. Van boeken over Turkije tot brochures en van folders tot websites. Wij hebben het waarschijnlijk al een keer vertaald. Buiten de toeristische sector hebben wij ook veel ervaring in de volgende vakgebieden:

Bekijk hier de overige vakgebieden.

Ervaren native speaker vertalers

Ons Turkse vertaalbureau werkt alleen samen met hoogopgeleide en ervaren vertalers. Daarnaast stellen wij aan onze vertalers de eis dat zij native speaker zijn van de taal die zij beheersen. Het begrip native speaker houdt in dat iemand geboren en getogen is in het land waarvan hij of zij de taal spreekt. Doordat onze vertalers allen native speaker zijn kennen zij niet alleen de taal maar ook de cultuur van een land. Hierdoor kunnen zij niet alleen vertalen, maar ook nog eens rekening houden met culturele verschillen. Op deze manier ben je er altijd zeker van dat de boodschap van je vertaling goed overkomt bij jouw doelgroep.

turkse vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Gecertificeerd Turks vertaalbureau

Ons Turkse vertaalbureau is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO-17100 certificering, ook beschikt over de ISO-9001 certificeringen. Doordat wij beide certificeringen hebben voldoen wij aan de hoogste kwaliteit eisen. Zo wordt jouw vertaling altijd gecontroleerd door een ervaren Turkse revisor, zodat je zeker weet dat er geen onbedoelde fouten meer in zitten. Op al onze vertalingen is daarnaast een kwaliteitsgarantie van toepassing.

Turks vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Turks onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 200 bestanden van en naar het Turks. Onze Turkse vertalers kunnen voor jou van en naar het Turks vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Turkse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Turks vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Turks – Nederlands, Nederlands – Turks, Duits – Turks, Turks - Duits en Engels – Turks zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Turkse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse algemene voorwaarden vertalen naar het Turks? Wij helpen je graag verder!

Wij leveren topkwaliteit Turkse vertalingen voor o.a.

Veelgestelde vragen bij Turkse vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Turkse vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Turkse vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Turkse vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect maakt onder meer onderscheid tussen een volledige en steekproefsgewijze kwaliteitscontrole. Vandaar dat de prijzen van een Turkse vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt er een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Onze werkwijze bij Turkse vertalingen

Iedere Turkse vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
turks vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen voor jouw Turkse vertaling

Dit kan eenvoudig via e-mail info@vertaalbureau-perfect.be, ons online offerteformulier of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

turks vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 2
Stap 2

Wij nemen je aanvraag voor de Turkse vertaling aandachtig door

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

turks vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler Turks

Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

turks vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte voor jouw Turkse vertaling

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

turks vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen van jouw Turkse of Nederlandse teksten

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

turks vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de Turkse vertaling en wij leveren jou de vertaling

De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

turks vertaalbureau vertaalbureau perfect belgië stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie voor jouw Turkse vertaling

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Wij helpen je graag met jouw Turkse vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Turkse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Tarieven Turks vertalen

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat je betaalt voor een Turkse vertaling. Omdat Vertaalbureau Perfect graag zo transparant mogelijk is, zie je in de onderstaande tabel welke kosten (per woord) wij hanteren voor een Turkse vertaling.
Turkse vertalingenKwaliteitscontrole steekproefsgewijsKwaliteitscontrole volledig
Algemeen € 0,13 € 0,15
Specialistisch vakgebied € 0,14 € 0,16
Spoed alle vakgebieden * € 0,15 – € 0,16 € 0,17 – € 0,18
Minimumtarief € 40,- € 50,-
Native vertalers & garantie
Persoonlijk advies
Vertaalgeheugen mogelijk
Steekproefgewijs revisie
Volledige revisie
ISO-17100 conforme vertaling
* De vertaling dient dezelfde dag geleverd te worden of er moeten meer dan 2.000 woorden per werkdag vertaald worden.
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.