Accuraat een testament vertalen

De dood is iets waar wij liever niet over nadenken. Wel zijn we ons ervan bewust dat we na onze dood mensen met verdriet achter laten en om hun hierin enigszins te helpen, stellen wij een testament op. Dit document schept duidelijkheid en geeft je nabestaanden de rust die ze nodig hebben. Als je in het buitenland onroerend goed hebt, dan is het praktisch om je testament te vertalen naar de taal van dat land. Dan neem je die zorg bij je nabestaanden uit handen en is ook dat geregeld.

Foutloze vertaling van jouw testament

Bij de afwikkeling van een testament zijn verschillende instanties betrokken. Een goed opgesteld testament dat perfect is vertaald versoepelt de ingewikkelde procedures die bij deze afwikkeling komen kijken. Onze medewerkers weten hoe belangrijk het is om foutloos te werken, vooral bij juridische documenten. Zelfs kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben bij juridische documenten. Daarom raden wij aan om bij juridische vertalingen te kiezen voor “kwaliteitscontrole volledig”. Het testament wordt dan volledig en grondig gecontroleerd door een ervaren revisor, zodat je verzekerd bent van een foutloos testament.

Testament vertalen naar elke gewenste taal

Wij werken alleen met hoogopgeleide vertalers die tevens native speakers zijn in een vreemde taal. Hiermee verzekeren wij je dat al onze werk van de hoogste kwaliteit is. Wij kunnen je testament vertalen naar elke gewenste taal. Denk hierbij aan de gangbare talen als Spaans en Frans, maar ook andere talen zoals Bulgaars, Noors of Portugees. Ook voor de Aziatische talen kun je bij ons terecht.

testament vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Beëdigde vertaling

Onze juridische vertalers zijn beëdigd. Dit betekent dat ze voor een bepaalde talencombinatie door een rechtbank zijn beëdigd. Een beëdigde vertaling moet op een specifieke manier worden aangeleverd: de vertaler waarmerkt zijn werk door deze onlosmakelijk te bevestigen aan het originele document. Daarna verklaart hij dat de vertaling correct en volledig is en voorziet de verklaring met handtekening en stempel.

Onze kwaliteitsgarantie van jouw vertaalde testament

Wij garanderen dat de vertaling van jouw testament van de hoogste kwaliteit zal zijn. Ben je niet tevreden met het eindproduct, dan kun je dit binnen 30 dagen na levering aangeven, en wij passen dit kosteloos aan. Dit is onze kwaliteitsgarantie.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw testament vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.