Slowaaks vertaalbureau met ruime ervaring

Als Slowaaks vertaalbureau hebben wij ruime ervaring met het vertalen van en naar het Slowaaks. In 2004 is Slowakije toegetreden aan de EU en zijn steeds meer bedrijven zaken gaan doen met het land. Als je actief bent op de Slowaakse markt, dan zal je vaak teksten nodig hebben in het Slowaaks. Vertaalbureau Perfect kan je uitkomst bieden.

Professionele Slowaakse vertalingen

Wij vertalen de meest uiteenlopende soorten document van en naar het Slowaaks. Wij hebben jarenlange ervaring en garanderen daarom hoogwaardig kwalitatieve vertalingen. Onze vertalers zijn hoogopgeleid en zijn gespecialiseerd in een vakgebied. Of je nu een technische, juridische, medische of marketing vertaling nodig hebt in het Slowaaks. Voor contracten hebben wij juridische vertalers, voor websites hebben wij marketingvertalers met ervaren met SEO. Onze vertalers kunnen ook beroep doen op elkaar als ze ergens niet helemaal uitkomen.

Native Slowaakse vertalers

Het Slowaaks wordt door 6 miljoen mensen voornamelijk in Slowakije gesproken. Wij werken uitsluitend met ervaren native speakers. Native speakers zijn niet alleen opgegroeid met de brontaal, ze hebben ook kennis van de cultuur. Jouw documenten worden daardoor met gevoel vertaald, waardoor je gegarandeerd een uitstekende vertaling krijgt, wat de relatie met je klant alleen maar ten goede komt.

slowaakse vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen een optimaal resultaat kunnen bereiken."
Thomas Lubbers – Projectmanager

Gecertificeerd Slowaaks vertaalbureau

Als gecertificeerd Slowaaks vertaalbureau garanderen wij dat wij je kunnen helpen om je boodschap op professionele wijze over te brengen. Wij hebben de ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Dit betekent dat wij continu werken aan het optimaliseren van onze klanttevredenheid. De ISO-17100-norm waarborgt de kwaliteit van onze vertalingen. Jouw vertalingen worden door een ervaren revisor gecontroleerd voor je deze van ons ontvangt. De overige eisen hebben betrekking op de inzet van vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer en contracten.

Slowaaks vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Slowaaks onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Slowaakse vertalers kunnen voor jou van en naar het Slowaaks vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Slowaakse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Slowaaks vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Slowaaks – Nederlands, Nederlands – Slowaaks, Duits – Slowaaks, Slowaaks - Duits en Engels – Slowaaks zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Slowaakse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse financiële teksten vertalen naar het Slowaaks? Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen bij Slowaakse vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Slowaakse vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Slowaakse vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Slowaakse vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van een Slowaakse vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Wij leveren topkwaliteit Slowaakse vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw Slowaakse vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Slowaakse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.