Voor een nauwkeurige MSDS vertaling

Vertaalbureau Perfect vertaalt regelmatig een MSDS (Material Safety Data Sheets) naar een andere taal. Tegenwoordig worden er bijna in elke industrietak gevaarlijke stoffen en preparaten gebruikt. Veiligheidsinformatiebladen zijn dan ook van essentieel belang. Het beschikbaar hebben van een vertaling is vaak een wettelijk vereiste indien de MSDS door anderstaligen worden gebruikt.

Ervaren vertalers

Voor het maken van een goede MSDS vertaling is zowel talenkennis als specifieke technische kennis noodzakelijk. Onze vertalers zijn hoogopgeleid en vertalen dagelijks technische documenten. Door deze ervaring kunnen zij de specifieke vaktermen toepassen. Onze vertalers zijn native speakers wat betekent dat zij vertalen naar hun moedertaal. Daarnaast werkt Vertaalbureau Perfect nauw samen met externe adviseurs, waaronder ingenieurs en chemici indien dit nodig is. Mochten wij de tekst niet begrijpen (wat niet vaak voorkomt) dan nemen wij contact met de klant op want die kent de organisatie en de tekst het beste.

 

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
certificaat vertalen

ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau

Een nauwkeurige MSDS vertaling is vaak van belang voor de veiligheid. Vertaalbureau Perfect is zich hier terdege van bewust. Wij zijn dan ook ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Deze certificeringen verplichten ons onder andere elke MSDS vertaling nauwkeurig te laten controleren door een ervaren revisor. Ondanks wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan streven wij naar een scherp tarief. Onze zelf ontwikkelde applicaties ondersteunen de vertalers en projectmanagers bij het vertalen en verhogen de effectiviteit. Wij zijn dan ook één van de voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Nederland.