Erkend gecertificeerd Indonesisch vertaalbureau

Wie veel zaken doet in Indonesië, heeft regelmatig een vertaling nodig van belangrijke documenten. Het is daarbij belangrijk dat de vertaling goed is, zodat er geen misverstanden optreden. Misverstanden in contracten kunnen nare gevolgen hebben. Gelukkig kunnen wij als Indonesisch vertaalbureau je hierbij helpen. Wij verzorgen al jaren professionele vertalingen. Of het nu juridische documenten of financiële vertalingen zijn, onze vertalers hebben kennis en ervaring in diverse vakgebieden.

Onze Indonesische vertalers zijn native speakers

Het aantal mensen, dat zowel het Nederlands als het Indonesisch op een niveau beheerst dat ze ook goed kunnen vertalen, is schaars. Onze hoogopgeleide vertalers zijn Indonesische native speakers, die zijn geboren en getogen in Indonesië. Zij beheersen daarom niet alleen de taal, zij kennen ook de cultuur en de gewoontes. Zij kennen jouw doelgroep. Zij kunnen ook rekening houden met je doelgroep bij het vertalen, waardoor zij je teksten met de juiste emotie en “tone of voice” kunnen omzetten naar het Indonesisch. Omdat deze vertalers schaars zijn, zijn onze tarieven voor Indonesische vertalingen hoger dan bijvoorbeeld vertalingen van en naar het Duits. Hierdoor kunnen wij de uitermate hoge kwaliteit van onze Indonesische vertalingen blijven garanderen.

indonesische vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Gecertificeerd Indonesisch vertaalbureau

Om de kwaliteit van onze Indonesische vertalingen te blijven garanderen, zijn wij ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Om deze certificeringen te behouden, dienen wij aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. De ISO norm vereist dat wij continu ons klantenbeleid evalueren en optimaliseren om onze klanttevredenheid naar een nog hoger niveau te brengen. Daarnaast is het doel van de ISO-17100-norm om de hoogwaardige kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Als bewijs van het consequent naleven van deze normen zien wij dat 98% van onze klanten ons aanraadt.

Indonesisch vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Indonesisch onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2019 vertaalden wij meer dan 50 bestanden van en naar het Indonesisch. Onze Indonesische vertalers kunnen voor jou van en naar het Indonesisch vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Indonesische vertalingen. Laat daarom je documenten door een Indonesisch vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Indonesisch – Nederlands, Nederlands – Indonesisch, Duits – Indonesisch, Indonesisch - Duits en Engels – Indonesisch zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Indonesische vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse algemene voorwaarden vertalen naar het Indonesisch? Wij helpen je graag verder!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw Indonesische vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Indonesische vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.