Erkend gecertificeerd Indonesisch vertaalbureau

Wie veel zaken doet in Indonesië, heeft regelmatig een vertaling nodig van belangrijke documenten. Het is daarbij belangrijk dat de vertaling goed is, zodat er geen misverstanden optreden. Misverstanden in contracten kunnen nare gevolgen hebben. Gelukkig kunnen wij als Indonesisch vertaalbureau je hierbij helpen. Wij verzorgen al jaren professionele vertalingen. Of het nu juridische documenten of financiële vertalingen zijn, onze vertalers hebben kennis en ervaring in diverse vakgebieden.

Onze Indonesische vertalers zijn native speakers

Het aantal mensen, dat zowel het Nederlands als het Indonesisch op een niveau beheerst dat ze ook goed kunnen vertalen, is schaars. Onze hoogopgeleide vertalers zijn Indonesische native speakers, die zijn geboren en getogen in Indonesië. Zij beheersen daarom niet alleen de taal, zij kennen ook de cultuur en de gewoontes. Zij kennen jouw doelgroep. Zij kunnen ook rekening houden met je doelgroep bij het vertalen, waardoor zij je teksten met de juiste emotie en “tone of voice” kunnen omzetten naar het Indonesisch. Omdat deze vertalers schaars zijn, zijn onze tarieven voor Indonesische vertalingen hoger dan bijvoorbeeld vertalingen van en naar het Duits. Hierdoor kunnen wij de uitermate hoge kwaliteit van onze Indonesische vertalingen blijven garanderen.

indonesische vertalingen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Gecertificeerd Indonesisch vertaalbureau

Om de kwaliteit van onze Indonesische vertalingen te blijven garanderen, zijn wij ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Om deze certificeringen te behouden, dienen wij aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. De ISO norm vereist dat wij continu ons klantenbeleid evalueren en optimaliseren om onze klanttevredenheid naar een nog hoger niveau te brengen. Daarnaast is het doel van de ISO-17100-norm om de hoogwaardige kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Als bewijs van het consequent naleven van deze normen zien wij dat 98% van onze klanten ons aanraadt.

Indonesisch vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Indonesisch onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 50 bestanden van en naar het Indonesisch. Onze Indonesische vertalers kunnen voor jou van en naar het Indonesisch vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Indonesische vertalingen. Laat daarom je documenten door een Indonesisch vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Indonesisch – Nederlands, Nederlands – Indonesisch, Duits – Indonesisch, Indonesisch - Duits en Engels – Indonesisch zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Indonesische vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse algemene voorwaarden vertalen naar het Indonesisch? Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen bij Indonesische vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Indonesische vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Indonesische vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Indonesische vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van een Indonesische vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Wij leveren topkwaliteit Indonesische vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw Indonesische vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Indonesische vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.