Erkend gecertificeerd Indonesisch vertaalbureau

Wie veel zaken doet in Indonesië, heeft regelmatig een vertaling nodig van belangrijke documenten. Het is daarbij belangrijk dat de vertaling goed is, zodat er geen misverstanden optreden. Misverstanden in contracten kunnen nare gevolgen hebben. Gelukkig kunnen wij als Indonesisch vertaalbureau je hierbij helpen. Wij verzorgen al jaren professionele vertalingen. Of het nu juridische documenten of financiële vertalingen zijn, onze vertalers hebben kennis en ervaring in diverse vakgebieden.

Onze Indonesische vertalers zijn native speakers

Het aantal mensen, dat zowel het Nederlands als het Indonesisch op een niveau beheerst dat ze ook goed kunnen vertalen, is schaars. Onze hoogopgeleide vertalers zijn Indonesische native speakers, die zijn geboren en getogen in Indonesië. Zij beheersen daarom niet alleen de taal, zij kennen ook de cultuur en de gewoontes. Zij kennen jouw doelgroep. Zij kunnen ook rekening houden met je doelgroep bij het vertalen, waardoor zij je teksten met de juiste emotie en “tone of voice” kunnen omzetten naar het Indonesisch. Omdat deze vertalers schaars zijn, zijn onze tarieven voor Indonesische vertalingen hoger dan bijvoorbeeld vertalingen van en naar het Duits.

Hierdoor kunnen wij de uitermate hoge kwaliteit van onze Indonesische vertalingen blijven garanderen.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
Indonesisch vertaalbureau

Gecertificeerd Indonesisch vertaalbureau

Om de kwaliteit van onze Indonesische vertalingen te blijven garanderen, zijn wij ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Om deze certificeringen te behouden, dienen wij aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. De ISO-9001 norm vereist dat wij continu ons klantenbeleid evalueren en optimaliseren om onze klanttevredenheid naar een nog hoger niveau te brengen. Daarnaast is het doel van de ISO-17100 norm om de hoogwaardige kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Als bewijs van het consequent naleven van deze normen zien wij dat 98% van onze klanten ons aanraadt.

Indonesisch vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Indonesisch onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 50 bestanden van en naar het Indonesisch. Onze Indonesische vertalers kunnen voor jou van en naar het Indonesisch vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Indonesische vertalingen. Laat daarom je documenten door een Indonesisch vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Indonesisch – Nederlands, Nederlands – Indonesisch, Duits – Indonesisch, Indonesisch - Duits en Frans – Indonesisch zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Indonesische vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse algemene voorwaarden vertalen naar het Indonesisch? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag met jouw Indonesische vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Alles verliep heel vlot en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.
Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referentie vertaalbureau universiteit gent wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten

Zalando

"Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden."

Elseline Tolhoek

Universiteit Gent

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.

Marlies De Coninck

Samsung

Ik kan er heel kort over zijn: dit vertaalbureau doet haar naam eer aan. Sterke punten: Snelheid, duidelijk online proces.

Hans Olivier

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >