Evenementenhal is een organisatie die allerlei evenementen verzorgt voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Op dit moment beschikt Evenementenhal over 3 prachtige locaties: Hardenberg, Gorinchem en Venray.

De zojuist genoemde Evenementenhallen zijn uitermate geschikt voor beurzen, concerten, congressen, evenementen, vergaderingen, bruiloften en ga zo maar door!

In een steeds verder digitaliserende wereld is het van groot belang dat u ook het persoonlijke contact met uw klanten en zakenpartners behoudt. Dat is waar Evenementenhal in beeld komt. De hallen en zalen van Evenementenhal bieden voor iedere gelegenheid de perfecte locatie.

Ontzorgen is een van de belangrijkste kernwaarden van Evenementenhal. Dat betekent dat er niet alleen een professionele, sfeervolle ambiance gecreëerd wordt. Evenementenhal gaat nog een stapje verder, en dat is de “full service formule”. Dankzij deze formule wordt u een optimale beleving gegarandeerd. Evenementenhal ondersteunt tijdens de beurs en is altijd een goede gastheer of gastvrouw. Bij Evenementenhal kunt u zorgeloos op de beurs staan! Alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd.

Wij doen op regelmatige basis vertalingen voor Evenementenhal (veel Engelse vertalingen). Evenementenhal is een bedrijf dat ook veel te maken heeft met teksten met een marketinggerichte inhoud. Het is daarbij voor hen belangrijk dat de boodschap goed overkomt, ook in de andere taal. Verder is het belangrijk dat wij rekening houden met de doelgroep. De doelgroepen lopen ver uiteen, van zakelijk tot particulier etc. Ook is er in veel gevallen enige vakkennis nodig. Wij zorgen er dan altijd voor dat de vertaler die aan de vertaling gekoppeld wordt beschikt over de nodige kennis van zaken.

Wij hebben daardoor uitstekende vertalingen kunnen leveren voor Evenementenhal en hopen dan ook dat wij nog langdurig zaken kunnen blijven doen met deze professionele organisatie.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed. Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staan open voor suggesties.
– Marlies De Coninck - Universiteit Gent
Referntie vertaalbureau universiteit gent
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect België
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect België
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect België
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.