Nauwkeurig een TXT bestand vertalen

Bij Vertaalbureau Perfect werken gespecialiseerde ICT-vertalers die veel ervaring hebben met het vertalen van verschillende soorten bestanden. Zo kunnen zij ook met gemak jouw TXT bestand vertalen. Hoewel bij een dergelijk bestand geen ingewikkelde opmaak bevat, wordt de TXT bestand vertaling even nauwkeurig en professioneel behandeld als alle andere vertaalprojecten van Vertaalbureau Perfect.

TXT bestand vertalen door gecertificeerd vertaalbureau

Als een van de weinige vertaalbureaus in Nederland, heeft Vertaalbureau Perfect twee ISO certificeringen gehaald. ISO-9001 vereist dat wij er alles aan doen om onze klanttevredenheid te hoog mogelijk houden. Dit doen wij door ons kwaliteitsbeleid steeds verder te verhogen en uiteraard na te leven. Na elk project evalueren wij onze werkwijze en stellen wij deze, indien nodig, bij. De ISO-17100 heeft als doel de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Dit doen wij door alleen met erkende, ervaren, hoogopgeleide vertalers te werken. Deze vertalers zijn allen native speaker in een bepaalde taal. Daarnaast zijn alle vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied zodat zij met ruime kennis van dit vak vertalen. Dit geldt ook voor onze ICT-vertalers, die jouw TXT bestand vertalen. Zij weten alles van de verschillende soorten bestanden en weten wat belangrijk is bij het werken met deze bestanden.

txt bestand vertalen vertaalbureau perfect belgië
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

De beste kwaliteit TXT vertaling, gegarandeerd!

Omdat wij vertrouwen op de kwaliteiten en ervaring van onze vertalers, garanderen wij dat jouw TXT vertaling foutloos en van de hoogste kwaliteit zal zijn. Daarom geldt voor alle vertalingen een kwaliteitsgarantie. Is jouw TXT bestand vertaling niet geheel naar wens? Dan passen wij deze tot 30 dagen na levering kosteloos voor je aan. Het spreekt voor zich dat wij liever zien dat je gelijk tevreden bent. Daarom verzoeken wij je om bij de offerte-aanvraag gelijk al je wensen aan te geven. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect België
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw TXT bestand vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.